Piráti všech moří spojte se! Máte-li dost odvahy, najděte mezi obrázky deset rozdílů

Piráti všech moří spojte se! Máte-li dost odvahy, najděte mezi obrázky deset rozdílů Foto: Leh / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Dnešní výzva není vhodná pro žádné strašpytle. Budete muset nepozorovaně proniknout na palubu dvou lodí s piráty a najít mezi nimi několik odlišností. Pokud si na takto náročnou výzvu troufáte, pokračujte dál.

Vítejte v temném světě pirátů. Dnes bude vaším úkolem odhalit 10 rozdílů mezi dvěma obrázky. Dávejte však dobrý pozor. Stačí chvilka nepozornosti a hned vám některý detail unikne. Nečeká vás ani časový limit, takže můžete na palubě strávit tolik času, kolik budete potřebovat. Buďte trpělivý, ale především pečlivý. Budeme vám držet pěsti.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Tak jak jste si v této pirátské výzvě vedli? Podařilo se vám najít všechny odlišnosti? Pokud ano a nenechali jste se chytit tou zlověstnou bandou, pak si bezesporu zasloužíte velkou gratulaci! Vaše schopnost vnímat detaily a pracovat s precizností je obdivuhodná. Jestli se vám ale nepodařilo najít všechny rozdíly, nezoufejte. Každý pokus se počítá.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Nechte i své přátele a rodinu zúčastnit se tohoto tajemného dobrodružství. Sdílení tohoto IQ testu má výborný vliv na mentální schopnosti zúčastněných. Proto se nezapomeňte podívat na náš web, na kterém najdete spoustu dalších úkolů, jako jsou například IQ testy nebo různé vědomostní kvízy.

Zdroj článku:
Autorský text