Řešíte problémy ve vztahu snadno, nebo vám dají zabrat, podle horoskopu

Řešíte problémy ve vztahu snadno, nebo vám dají zabrat, podle horoskopu Foto: Voyagerix / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Jakkoli silně budeme usilovat o to, abychom se ve vztahu problémům vyhnuli, za předpokladu, že vztah není plně harmonický, nikdy se nám to nepovede. Ani v harmonickém vztahu ale nejsme před problémy v bezpečí. Jak se k problémům stavíte vy? Je pro vás snadné je řešit?

To nejhorší, co můžeme při výskytu problémů udělat, je utíkat před nimi či je ignorovat. Každý konflikt vzniká z nějakého důvodu. Pokud nás partner konfrontuje, nedělá to z nudy. Chce vyřešit problém. Pokud křičí a je vzteklý, znamená to, že my jsme ten problém delší dobu ignorovali. Podívejte se, jak snadno řešíte problémy vy.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nikdy problémy ve vztahu nezlehčujete, naopak si jste plně vědomi závažnosti celé situace. Přestože na veřejnosti se hádat nechcete, celý problém vás trápí. Naštěstí jste schopni partnera vyslechnout a nabídnout snadné řešení.

Býk (20. dubna – 20. května)

Hádky a ostatní problémy ve vztahu sice řešíte razantně, ale také efektivně. Partner ale musí počkat, až se do vztekáte. Váš rázný tón vyřeší celý problém hlavně u poddajných partnerů, kteří se vám rádi přizpůsobí. Pokud ale váš křik nefunguje, jste ochotni změnit taktiku.

Blíženci (21. května – 21. června)

Problémy ve vztahu řešíte rychle, ale častokrát za pomoci lží. Říkáte partnerovi to, co chce slyšet, a nikoli to, jak byste chtěli problém vyřešit. Postupem času partner zjistí, že stále pokračujete ve svém chování, které mu vadí. Snadno vyřešíte problém, ale pouze dočasně.

Problémy řešíte pouze
Problémy řešíte pouze dočasně | Zdroj: Ground Picture / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Nejste schopni vyřešit problém ve vztahu rychle ani v klidu. Vaše emocionální výkyvy problémy často zhoršují. Nehledě na to se občas dostanete do bodu, kdy s partnerem nechcete řešit vůbec nic, pokud máte pocit, že vám nerozumí.

Lev (23. července – 22. srpna)

Chvilku jednáte přehnaně až iracionálně, ale poté se uklidníte a snadno vyřešíte problém za předpokladu, že partner je ochoten s vámi komunikovat. Potřebujete se dostat k jádru problému, abyste ho mohli vyřešit, a váš partner musí spolupracovat.

Panna (23. srpna – 22. září)

V ostatních oblastech zvládáte řešit problémy ve velkém měřítku, ve vztahu tomu tak není vždy. Nejste schopni se zaměřit na partnerovy pocity, což často zabrání snadnému vyřešení problému. Myslíte si, že existuje jen pár možností, jak problém vyřešit, nejste otevřeni partnerovým návrhům.

Váhy (23. září – 23. října)

Zastáváte nestranný názor, a proto lehce vyřešíte každý problém ve vztahu. K partnerovi přistupujete s láskou a nekřičíte na něho. Víte, že křik nic nevyřeší. Neustále přemýšlíte, jak problém vyřešit, abyste byli oba opět šťastní.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Při problému ve vztahu se začnete chovat agresivně a soustavně na partnera slovně útočíte. Zda to bude snadné řešení problému nebo ne, závisí na tom, zda o vyřešení problému usilujete primárně vy, nebo s tím přišel váš partner, a vám se to nezamlouvá.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste vždy pozitivní, trvá dlouho, než se naštvete. Váš způsob řešení problémů je efektivní, přestože někdy vás čeká dlouhá cesta, než se s partnerem na něčem konečně shodnete. Záleží na problému, pokud se partner uklidní, problémy ve vztahu vyřešíte hned.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Máte velké vlohy k řešení problémů všeho druhu a při výskytu problémů ve vztahu si zachováváte chladnou hlavu. Víte, že hádky a křik nikdy nic nevyřeší, a k partnerovi mluvíte klidně, což většinou vede k jeho uklidnění a schopnosti naslouchat, čímž se problém vyřeší.

Umíte řešit problémy v klidu
Umíte řešit problémy v klidu | Zdroj: Pheelings media / Shutterstock

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud se vám ve vztahu něco nelíbí, začnete o tom s partnerem komunikovat. Spory proto vyřešíte rychle a snadno. Víte, co dělat, když se ve vztahu nedaří. Vaše intuice a schopnost uvažovat logicky i v těch nejobtížnějších situací vám v tom hodně pomáhají.

Ryby (19. února – 20. března)

Díky vaší trpělivosti dokážete snadno vyřešit problém. Potíž je, že se často začnete topit ve vlastních emocích a chvilku trvá, než se uklidníte. Jakmile problém začnete řešit, hledíte převážně na potřeby svého partnera, nikoli na své vlastní. Situace se většinou brzy uklidní.