Zjistěte, které rozložení příborů patří do prázdného místa

Zjistěte, které rozložení příborů patří do prázdného místa Foto: aekikuis / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Máte rádi výzvy a chcete procvičit své myšlení? Máme pro vás úžasný IQ test z obrázku, který vás určitě nadchne. Připravte se na skvělý trénink mozku, který si zaslouží vaši trpělivost.

Dnes vás čeká hra s příbory. Na obrázku uvidíte dvě řady příborů. V první řadě jeden chybí. Vaším úkolem bude rozluštit, který patří na prázdné místo. Ikdyž to může znít složitě, nemusíte se obávat. Čeká vás jednodušší IQ test, k jehož splnění musíte jen pečlivě prozkoumat celé zadání a uvažovat logicky. Abyste dosáhli správného výsledku, musíte se na obrázek podívat z různých úhlů.Tento úkol je skvělým tréninkem pro vaši prostorovou představivost a logické uvažování. Proto už na nic nečekejte s zkuste si jej.

Najděte správně založený příbor

Najděte správně založený příbor.
Najděte správně založený příbor. | Zdroj: aekikuis / Shutterstock

Tak jste tento úkol zvládli? Nebylo to tak náročné, ne? Pokud jste našli správné řešení, pak si zasloužíte velkou gratulaci! Úkoly tohoto typu mohou být skutečně náročné a váš úspěch je důkazem vašich skvělých kognitivních schopností. Pokud se vám to tentokrát nepodařilo, nezoufejte. Důležité je, že jste si tuto výzvu zkusili. Pokud budete trénovat pravidelně, brzy uvidíte posun k lepšímu.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správně založený příbor se skrývá pod písmenem A.
Správně založený příbor se skrývá pod písmenem A. | Zdroj: aekikuis / Shutterstock

Podělte se o tento úžasný IQ test se svými přáteli a rodinou. Podobné úkoly mají pozitivní vliv na vaši kognitivní flexibilitu a pomáhají oddálit stárnutí mozku. A nezapomeňte, že na našem webu naleznete mnoho dalších zajímavých kvízů a úkolů, které vám pomohou udržovat vaše myšlení v perfektní kondici.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text