Horoskop na další týden: Panny se ocitnou v pokušení, Střelci pocítí velkou vnitřní sílu a Kozorohové se napojí na sebe

Horoskop na další týden: Panny se ocitnou v pokušení, Střelci pocítí velkou vnitřní sílu a Kozorohové se napojí na sebe Foto: Mia Stendal / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Máme před sebou další letní týden, který nám může přinést spoustu vzrušení a změn. Podívejte se, jaký osud vám na tento týden předpověděly tarotové karty. 

Někdy nám může život změnit i pouhá sekunda. Co teprve ale celý týden. Pro mnoho znamení bude tento týden velmi významný a posune je v životě zase o kousek dál. Někdo si ale také užije klidný týden plný odpočinku. Mezi jakou skupinu lidí se zařadíte vy? Tarotových karet jsme se zeptali nejen na to, co vás čeká, ale také jak s touto situací optimálně naložit. 

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

 Páže pohárů 

Čeká na vás velmi příjemné období. V práci si budete užívat dny plné obdivu a uznání. Dařit se vám ale bude i v soukromí. Dny si budete užívat s člověkem, který je velmi romantický a citlivý. Bude vám s touto osobou velmi příjemně a naplní vás silnou energií. 

Býk (21. 4. – 21. 5.) 

Sedmička mečů 

Dejte si velký pozor na intriky ze strany člověka, který se možná tváří přátelsky, ale jeho úmysly jsou velmi nekalé. Tento člověk se může snažit připravit vás nejen o úspěch a peníze, ale také o rodinné štěstí. Buďte obezřetní a vše si několikrát prověřte, než se pustíte do podepisování dokumentů. 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) 

Eso holí 

Čeká na vás velká pracovní příležitost, která vám dodá energii a chuť do práce. V tomto pracovním projektu se budete moci seberealizovat a dělat to, co vás opravdu baví. Nebojte se realizovat své kreativní nápady. 

Díky velké pracovní příležitosti se můžete konečně seberealizovat
Díky velké pracovní příležitosti se můžete konečně seberealizovat | Zdroj: SFIO CRACHO / Shutterstock

Rak (22. 6. – 22. 7.) 

Mírnost 

V tomto týdnu se dočkáte velmi příjemných změn. Posunete se v životě zase o krůček dále. Je ale velmi důležité, abyste postupovali v klidu a s jemností. Nesnažte se prosadit za každou cenu a naslouchejte také svému okolí. Pomoci vám mohou také kompromisy. 

Lev (23. 7. – 22. 8.) 

Trojka pohárů 

Tento týden si budete skvěle užívat čas ve společnosti vašich přátel a rodiny. Prožijete nádherné chvíle, které vám vrátí energii a chuť do života. Využijte této situace a naplánujte si společné aktivity, výlety nebo oslavy. 

Panna (23. 8. – 22. 9.) 

Ďábel 

V nadcházejícím týdnu vás může pořádně potrápit pokušení, které může mít na další vývoj událostí velmi negativní dopad. Pokud si chcete udržet štěstí v životě, vyhněte se alkoholu, hazardu, ale také krátkodobým známostem. Můžete se tak připravit o věci, které jsou pro vás opravdu důležité. 

Panny nenechte se zlákat pokušením!
Panny nenechte se zlákat pokušením! | Zdroj: Dean Drobot/ Shutterstock

Váhy (23. 9. – 23. 10.) 

Císař 

Tento týden vás velmi překvapí vaše odhodlání a sebedůvěra. Budete plní energie chuti pustit se i do náročnějších úkolů. A půjde vám to skvěle od ruky. Skvěle zužitkujete vše, co jste se doposud naučili. 

Štír (24. 10. – 22. 11.) 

Sedmička pohárů 

Příští týden se ponese ve znamení snů a přání. Budete přemýšlet nad budoucností, kterou si vysníte do posledních detailů. Je ale velmi důležité, abyste nezůstali jen u snění a začali také jednat. Jedině tak můžete svých snů dosáhnout. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.) 

Síla 

Vnitřní síla a trpělivost jsou právě ty vlastnosti, které následující týden prověří. Nezastihne vás ale nepřipravené. Budete schopní a odhodlaní poprat se i s náročnějšími úkoly. Díky tomu si uvědomíte, jak silná osobnost ve skutečnosti jste. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

Velekněžka 

Příští týden si začnete více všímat sami sebe. Začnete poslouchat své pocity a respektovat své postoje a emoce. Vašemu okolí se to sice ze začátku nemusí příliš líbit, ale nakonec si na váš nový postoj zvykne, a dokonce ho ocení. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) 

Devítka mečů 

Tento týden se obrňte trpělivostí. Nečekají na vás zrovna příjemné chvíle. Bohužel se vám do cesty postaví překážky, které pro vás budou náročné překonat. Pokud ale nepropadnete panice a budete jednat racionálně, můžete z této situace s elegancí vybruslit. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 

Šestka holí 

Dočkáte se krásných zpráv! Tyto zprávy se budou týkat vašeho velkého přání a cíle, které máte opravdu na dosah ruky. A právě tento týden může být vaše přání vyslyšeno a vy dojdete ke svému cíli. 

Zdroj článku:
Autorský text