Nejmilejší sousedé podle astrologie. Patříte mezi ně i vy?

Nejmilejší sousedé podle astrologie. Patříte mezi ně i vy? Foto: Pressmaster / Shutterstock
Publikováno:
3 min

Každý známe toho jednoho souseda, který je permanentně naštvaný. A pak existují i sousedé, kteří by se pro nás rozdali, přestože mohou být našimi sousedy teprve krátkou dobu. Jste vy ten sousedský typ, který se na všechny usmívá? Podívejte se, co tvrdí astrologie.

Děkujete vašim sousedům za snahu pomoct či za milé dárky? Pokud ano, v dnešním článku budeme mluvit přesně o vás. Vždy své sousedy dokážete příjemně překvapit a ke všem se chováte mile. Dělíte se s nimi o jídlo, když napečete, nebo slyšíte vrtání a nabídnete jim pomocnou ruku. Existuje mnoho způsobů, jak sousedy mile překvapit. A zde jsou znamení zvěrokruhu, která mají tendenci sousedy překvapovat.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste ke svým sousedům extrémně milí. Se všemi chcete být zadobře. Chcete být v kontaktu se všemi svými sousedy. Není to tak, že byste chtěli lidi, které byste mohli využívat, kdykoli něco potřebujete. Ba naopak, vystačíte si sami, ale chcete být užiteční svým sousedům. Proto soustavně vymýšlíte, jak byste je mohli potěšit i překvapit. Pokládáte jim otázky, zda něco nepotřebují. Kdykoli jdete nakoupit, zajdete za svými sousedy, zda nechtějí, abyste jim něco koupili. Sousedský vztah s vámi je plný příjemných překvapení.

Beran (21. března – 19. dubna)

Aniž by vás sousedé o cokoli požádali, jednou za čas jim přinášíte noviny, aby oni nikam nemuseli, obzvláště jedná-li se o osoby staršího věku. Ovšem to, co vaši energetickou povahu unaví nejvíce, jsou domácí mazlíčci. Pokud váš soused nějakého má, nabídnete se, že ho budete vodit na procházku a starat se o něj, zatímco váš soused bude pryč. Je to milé gesto a má přínos i pro vás – zabavíte se. Máte tolik energie, že svým sousedům pomáháte, v zimě odklízíte sníh, a pokud bydlíte v paneláku, kde se střídáte s úklidem chodby, za své sousedy to převezmete.

Berani svým sousedům milerádi pomohou
Berani svým sousedům milerádi pomohou | Zdroj: Daisy Daisy/ Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Mezi sousedy jste známí svou touhou pomáhat a vytvářet překvapení. Vždy si každého nového souseda oťuknete, abyste věděli, co má rád a čím byste mu mohli udělat radost, a poté začnete jednat. Pokud se některému z vašich sousedů zrovna nedaří, jdete ho rozveselit, a to bez rady někoho jiného. Chcete rozdávat štěstí, toužíte, aby vás sousedé přijali takové, jací jste – zábavní. Jede-li váš soused na dovolenou, milerádi mu jeho domov pohlídáte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nejvíce ze všeho máte rádi navazování přátelství při nějaké činnosti. Proto se svých sousedů vždy ptáte, zda nebudou v dohledné době něco vyklízet, a nabídnete jim svou pomoc. Pokud máte nějaký čas, také nabídnete úklid či umytí auta. Záleží na tom, co který soused potřebuje. Záleží vám na tom, aby ostatní lidé a hlavně vaši sousedé byli spokojeni.