Dnů plných lásky se dočkají tato čtyři znamení

Dnů plných lásky se dočkají tato čtyři znamení Foto: Akuma-Photo/ Shutterstock
Publikováno:
4 min

Léto lásky čeká na čtyři znamení zvěrokruhu. Užijete si žhavý letní románek, nebo krásné chvíle se současnou láskou? Pojďme se podívat, co vás v nadcházejících dnech čeká. 

Láska má mnoho podob. A svým způsobem a v určitém množství ji má v životě každý z nás. Na Berany, Raky, Váhy a Štíry ale čekají nádherné dny, které budou láskou přímo naplněny. Bude se jednat o žhavou letmou známost, vznik nového pevného vztahu, nebo upevnění a posilnění současného vztahu? Na to jsme se zeptali tarotových karet. Poradíme vám také, jak si svou lásku udržet a pracovat na tom, aby získala ve vašem životě své pevné místo. 

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

Královna mečů 

V poslední době jste byli poněkud uzavření do sebe. V minulosti jste byli velmi zklamaní a láska vám dala pořádně zabrat. Toto zklamání bylo pro vás velmi bolestivé a vy jste se rozhodli, že už nikdy nechcete nic podobného zažít. A právě kvůli tomu jste své srdce zamkli na tisíc západů a odmítali jste do něj kohokoli pustit. Když už vám byl někdo natolik sympatický, abyste se rozhodli nechat ho jednou nohou vkročit do vašeho života, rychle jste se začali rozhodovat rozumem a brány zase uzavřeli. To se ale velmi brzo změní. Do života vám totiž vstoupí osoba, která na vás nebude nijak tlačit a bude respektovat vaše rozhodnutí. Díky tomu začne postupně získávat vaši důvěru a vy se této osobě časem otevřete. Díky času a nenásilnému řešení může vzniknout krásný vztah, který bude mít pevné základy a odemkne vaše srdce. 

Berani si opět pustí lásku k tělu
Berani si opět pustí lásku k tělu | Zdroj: Pushish Images/ Shutterstock

Rak (22. 6. – 22. 7.) 

Šestka pohárů 

Láska vám do života vstoupí velmi nečekaně a o to víc Vás překvapí, že se bude jednat o člověka, kterého již delší dobu znáte. Tento člověk pro vás byl v minulosti velmi důležitý a s velkou pravděpodobností se může jednat dokonce o vašeho bývalého partnera. Ten se vám vrátí do života naprostou náhodou a přinese vám velmi příjemné pocity. Společně zavzpomínáte na krásné chvíle, které jste spolu prožili. Současně ale budete mít dostatek času promluvit si o tom, co se mezi vámi pokazilo. Komunikace bude probíhat velmi v klidu a vy oba zjistíte, že důvod vašeho rozchodu mohl být poněkud malicherný. Dalším velkým zjištěním pro vás budou vzájemné city, které, jak se zdá, ani za tu dobu neochladly. Zrodit se tak může staronový krásný vztah, který bude mnohem úspěšnější, než byl v minulosti. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.) 

Sedmička pentaklů 

V lásce vás sice nečeká žádné velké tornádo, ale přesto se máte na co těšit. Poznáte člověka, který vás velmi zaujme. Je také pravděpodobné, že už tohoto člověka nějakou dobu v životě máte, ale doposud jste si ho příliš nevšímali. Vztah s touto osobou se bude vyvíjet velmi pomalu a je to tak správně. Nepůjde o lásku na první pohled a velký výbuch citů a vášní, ale o to stabilnější bude mít tento vztah základy. Budete spolu trávit spoustu času a postupně se poznávat. Z příjemných chvil a pěkného přátelství se pomalu začne rodit láska, na kterou se jen tak nezapomíná. Užívejte i tyto krásné chvíle. 

Štír (24. 10. – 22. 11.) 

Zamilovaní 

Na konci července na vás čeká nádherný románek. Nejspíš nepůjde o nic dlouhodobého, ale budete to přesně ten vztah, jaký v tuto dobu potřebujete. Budete zamilovaní jako v patnácti letech a budete každý den cítit motýlky v břiše. Užívat si budete také veškeré komplimenty a pozornost vaší nové lásky. Uvědomíte si, že stojíte opravdu za to a že je v pořádku přijímat komplimenty od milované osoby. Tento vztah vám také zvedne sebevědomí a připraví vás pro nadcházející vztah, který již může být tím osudovým. 

Zdroj článku:
Autorský text