IQ rychlovka: Vypočítejte správný výsledek skrývající se za otazníkem

IQ rychlovka: Vypočítejte správný výsledek skrývající se za otazníkem Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

V tomto článku se vydáme na další ovocné dobrodružství. Opět budete muset přijít na výsledek v trochu chaotické matematické operaci. Nuže, posuďte sami, jestli si na tento úkol troufáte.

Nyní přichází čas, abyste se pečlivě podívali na všechna čísla a rozluštili tajemství skrytého čísla. Je důležité zaměřit se na detaily a hledat vzorce a logické spojení mezi čísly. Vězte, že zde rozhodně využijete svoje matematické znalosti ze základní školy. Tato výzva se sice může zdát na první pohled jednoduchá, ale dívejte se pořádně, ať vám nějaký kus ovoce neuteče.

Odhalte skryté číslo

Odhalte číslo skryté za otazníkem.
Odhalte číslo skryté za otazníkem | Zdroj: Shutterstock

Doufáme, že jste si tento matematický IQ test užili. Pokud se vám podařilo odhalit skryté číslo, gratulujeme! Vaše logické myšlení je na vysoké úrovni. Pokud se vám dnes nedařilo, nezoufejte. Tento test je opravdovou výzvou a není snadné jej úspěšně vyřešit. Důležité je, že jste se o to pokusili.

Pojďme si ověřit, zda jste přišli na stejné číslo.

Správný výsledek

Správný výsledek, který skrývá otazník, je číslo 7.
Správný výsledek, který skrývá otazník, je číslo 7 | Zdroj: Shutterstock

Pokud jste si užili tento matematický IQ test, neváhejte ho sdílet s rodinou a přáteli. Podobné úkoly mají pozitivní vliv na rozvoj kognitivních schopností a pomáhají oddálit stárnutí mozku. Také posilují vaši paměť, soustředění a přinášejí mnoho dalších výhod pro vaši mozkovou aktivitu. A nezapomeňte se podívat na další kvízy a testy na našem webu, které pomohou vyplnit vaši volnou chvilku.

 Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text