Otestujte svůj mozek: Dopočítejte se správného výsledku do 45 vteřin

Otestujte svůj mozek: Dopočítejte se správného výsledku do 45 vteřin Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

Vítejte u dalšího matematického IQ testu. V tomto článku se zaměříme na úkol, který vyžaduje vaši schopnost analyzovat čísla a logicky je rozebrat. Ukažte svoje schopnosti.

Vaším dnešním úkolem bude dopočítat se správného výsledku, který se skrývá za kombinací několika druhů ovoce. Každé ovoce má svoje číslo a vy musíte přijít na to, jaké skrývá meloun, jaké třešně a také musíte přijít na výsledek ovocné kombinace. Nezapomeňte být trpěliví, ale i rychlí. Protože jen ti nejlepší dokáží tento úkol splnit do 45 sekund. Pokud jste tedy připraveni, můžete se do toho pustit.

Odhalte skryté číslo

Odhalte skryté číslo.
Odhalte skryté číslo | Zdroj: Shutterstock

Vyřešil jste tento zapeklitý úkol? Nebyl zrovna jednoduchý. Pokud jste našli skryté číslo, gratulujeme! Zvládli jste to v limitu? Jestliže ano, gratulujeme dvojnásob. Znamená to, že vaše logické myšlení a pozornost jsou na vysoké úrovni. Pokud jste na správný výsledek nepřišli, nezoufejte. Každému se někdy nedaří. Důležité je, že jste to zkusili. Do příště zkuste trénovat a určitě se vám další úkol povede.

Nyní se můžete podívat na správný výsledek.

Správný výsledek

Správný výsledek ovocné kombinace je číslo 15.
Správný výsledek ovocné kombinace je číslo 15 | Zdroj: Shutterstock

Sdílejte tento IQ test také mezi své blízké a kolegy v práci. Zkuste tak otestovat, jak jsou na tom s inteligencí oni. Určitě vás překvapí – ať už mile nebo nemile. Je důležité tyto testy procvičovat, protože tím trénujete svůj mozek a udržujete jej v kondici. Proto určitě nezapomeňte prozkoumat náš web a zkusit si i jiné IQ testy či hledání rozdílů.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text