Je těžké se s vámi rozejít, pokud vztah neklape, podle horoskopu

Je těžké se s vámi rozejít, pokud vztah neklape, podle horoskopu Foto: wavebreakmedia / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Mnozí z nás si přejí, aby vztah vydržel po celý život. Je to romantická představa, ale postupem času zjišťujeme, že mnohdy nereálná. My i partner jsme rozdílní. Že je to problém si začínáme všímat až za několik měsíců či let. S některými partnery jako by bylo nemožné se rozejít.

U partnera nás to štve, ale zamysleli jste se někdy nad tím, zda partnerovi nebráníte v odchodu, když není v partnerském svazku šťastný? Nevědomky to dělat můžete. Je těžké si toho všimnout – sami sebe většinou považujeme za lepšího člověka. Tím se projevuje ego. Je těžké se s vámi rozejít, pokud vztah neklape?

Beran (21. března – 19. dubna)

Oznámí-li vám partner, že s vámi není šťastný a chtěl by se rozejít, nemáte s tím žádný problém. Nebojujete o něj a ani na něj nekřičíte. Vezmete to tak, jak to je, a popřejete mu hodně štěstí. Pokud cítíte, že vztah neklape, konec partnerovi oznámíte vy sami.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud si myslíte, že partner prostě není ten pravý, rozchod vnímáte jako nový začátek. Nevadí vám, když se s vámi partner rozejde, víte, že si můžete najít někoho lepšího, než byl on. Pouze budete chtít vědět důvod, proč se chce rozejít, pokud není zřejmý.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jste nerozhodní, chcete, aby to skončilo, ale zároveň chcete ve vztahu zůstat. V obou možnostech vidíte pro a proti. Pokud za vámi partner přijde, že se chce rozejít, s naštváním řeknete, ať si jde, ale jakmile začne odcházet, rychle změníte svůj názor.

Rak (22. června – 22. července)

Jste emocionálně upjatí na svého partnera. Rozejít se s vámi nebude nic lehkého, pokud váš partner neprozradí, že se zamiloval do někoho jiného a chtěl by změnit partnera. V tom případě jeho odchod okořeníte obrovskou scénou.

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte tendenci na partnera zapomenout, jakmile vám oznámí touhu se rozejít. Chcete si života užívat, ne se trápit. Když vztah nevyjde, tak prostě nevyjde, a až budete mít chuť vstoupit do dalšího vztahu, tak to uděláte. Partnerovi v odchodu rozhodně nebráníte.

Partnerovi rozchodu rozhodně nebráníte
Lvi partnerovi v rozchodu rozhodně nebrání | Zdroj: thekopmylife / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Jelikož máte velký problém se zamilovat a partner vám víceméně vyhovuje, přestože dochází k četným hádkám, nechcete ho nechat odejít a udáváte spoustu důvodů, proč ve vztahu pokračovat. Teprve když vidíte, že všechno je beznadějné, souhlasíte s rozchodem.

Váhy (23. září – 23. října)

Je téměř nemožné se s vámi rozejít. Chcete vztah lepit dohromady, přestože nemusí již být co slepovat. Svému vztahu s partnerem plně důvěřujete a nechápete, proč by se chtěl rozcházet. Povolíte až ve chvíli, kdy budete psychicky vyčerpaní a zklamaní.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pochopitelně je opravdu těžké se s vámi rozejít, přestože vy sami jste v rozchodech skutečně výborní. Neobejde se to bez působení scén, ale poté, co z expartnera uděláte toho nejhoršího člověka, povolíte a souhlasíte s rozchodem.

Štíři se neobejdou bez scén
Štíři se neobejdou bez scén | Zdroj: voronaman / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nemáte problém se rychle zamilovat a rychle odmilovat, rozchody tudíž většinou inicializujete vy sami. Pokud se s vámi chce rozejít váš partner, zachováte chladnou hlavu a popřejete mu všechno dobré do budoucna. Sami se začnete poohlížet jinde.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Návrh rozchodu se vám vůbec nelíbí, obzvláště jste-li s partnerem ve vztahu již několik let. Již jste si představovali, jak vaše společné děti budou roztomilé. Než rozchod akceptujete, ujišťujete se, že vztah opravdu již nemůže dál fungovat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nemáte problém ukončit vztah. Jakmile váš partner řekne, že by se chtěl rozejít, ukončíte tento vztah, i kdyby se partner kvůli vaší reakci náhle rozmyslel a chtěl pokračovat. V takovém případě se rozejdete hodně rychle a neohlížíte se na partnerovy emoce.

Ryby (19. února – 20. března)

Partner pro vás musí hodně znamenat, abyste mu bránili v odchodu. Občas se to stane a to je těžké se s vámi rozejít, držíte se vztahu zuby nehty i v toxickém vztahu. Pokud vás partner příliš nenadchl, uděláte drobnou scénu, ale necháte ho odejít.