Míra vaší touhy zůstat ve vztahu tajemní, podle astrologie

Míra vaší touhy zůstat ve vztahu tajemní, podle astrologie Foto: Roman Samborskyi / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Partnerský vztah je hlavně o důvěře. Nicméně někteří z nás mají raději, když je vztah obalen tajemnem, a ne vše se o partnerovi dozvíme. Respektují soukromí a také rádi prozkoumávají partnerův osobní či minulý život. Dává jim to jiskru a nadšení ve vztahu pokračovat.

Někteří z nás partnerovi sdělí celý svůj život již na prvním rande. Máte to rádi? Pokud ne, pravděpodobně patříte k té skupině lidí, kteří mají rádi tajemné partnery a sami o sobě téměř nic nesdělují. Podívejte se, zda jste podle horoskopu fanoušky tajemnosti ve vztahu. Zkontrolujte, zda držíte krok se svým vlastním znamením.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste tajemní. Dá se říci, že stále máte svému partnerovi co nabídnout, nikdy ho nepřestanete překvapovat, přestože on sám si může myslet, že o vás ví naprosto všechno, vy vždy přijdete s něčím novým, co mu dokáže pravý opak.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nejste příliš tajemní ve vztahu. Nejdůležitější pro vás jsou v partnerství láska, romantika a naprostá upřímnost. Věnujete partnerovi celý svůj život, proto neseznáváte důvod, proč byste měli být ve vztahu tajemní. Tajemní jste pouze tehdy, když něco skrýváte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaší největší předností je komunikace, kterou využíváte v nadměrném množství a ve vztahu to trochu přeháníte. Chcete partnerovi sdělit vše, co máte na srdci, a nejste vůbec tajemní. Odbíháte od jednoho tématu ke druhému. Partner o vás ví všechno již první týden.

Blíženci na sebe prozradí vše
Blíženci na sebe prozradí vše | Zdroj: Asier Romero/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Spíše jste tajemní, než že byste nebyli, ale dobře víte, že pro zdravý a správně fungující vztah je nutné, abyste něco svému partnerovi prozradili. Nicméně více toho o vás neví. A nemůže si být jistí ani vaší minulostí, skoro všechno si necháváte „na potom“.

Lev (23. července – 22. srpna)

Tajemní nejste a nechápete lidi, kteří tajemní jsou. Vážíte si upřímnosti ve vztahu nadevše. Život je pro vás příliš krátký na to, abyste něco tajili. Též o svém partnerovi chcete vědět naprosto všechno, neustále se ho vyptáváte, abyste se poznali co nejlépe.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste tajemní ve vztahu, ale ne většinou. Pokud si myslíte, že partner nepochopí vaši osobní situaci, nemluvíte s ním o svém problému a soustavně mlžíte. Tajemství nemáte ohledně věcí, které nevyžadují logiku. Také mu říkáte věci, které podle vás nenaruší klidný vztah.

Váhy (23. září – 23. října)

Partnerovi říkáte jak co. U vás je to půl na půl. Co chcete, aby věděl, to mu řeknete, ale váš minulý život, který se odehrával před vztahem, hlavně po partnerské stránce, si raději necháváte sami pro sebe, pokud není nutné, aby to váš partner zjistil.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste nejvíce tajemný partner, který kdy existoval. Svou minulost si pečlivě hlídáte, stejně tak i své myšlenky. Konverzace s partnerem probíhá způsobem vyzvídání všeho o partnerovi, ale od vás se váš miláček nikdy nic nedozví.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ačkoli nedokážete svá tajemství většinou udržet, ve vztahu nastane pravý opak. Je to celkem logické, máte tolik zážitků, že byste je partnerovi nemohli vylíčit, ani kdybyste mu je vyprávěli týden v kuse. Vždy přijdete s něčím, co ho překvapí.

Střelci jsou ve vztahu zdrženliví, co se mluvení týče
Střelci jsou ve vztahu zdrženliví, co se mluvení týče | Zdroj: FabrikaSimf/ Shutterstock

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Svému miláčkovi se otevřete až ve chvíli, kdy si jste naprosto jisti, že mu můžete důvěřovat. Většina vašich vztahů je tudíž obalena neznámem a tajemnem. Nejste rádi, pokud partner příliš strká nos do věcí, do kterých jemu osobně nic není.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud byste neměli tajemství, o nichž se partnerovi zmiňujete postupně v průběhu celého vztahu, nebyli byste to vy. Tajemství ve vztahu potřebujete, partner by podle vás neměl mít přehled o všem, co děláte. Víte, že neděláte nic, co by vztahu uškodilo, a zůstáváte tajemnými i nadále.

Ryby (19. února – 20. března)

Před partnerem toho skrýváte tolik a tajně si přejete, aby některé věci nikdy nezjistil. Jste obaleni tajemstvím. Pokud u vás dojde k nevěře, nechcete se o tom partnerovi zmínit vůbec, hlavně proto, že se bojíte jeho oprávněné reakce.