Zrcadlový IQ test pro ty nejrychlejší čtenáře

Zrcadlový IQ test pro ty nejrychlejší čtenáře Foto: aekikuis / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Tento článek vás zavede do světa logických záhad. Za jak dlouho dokážete rozluštit dnešní hádanku? Jen hrstka lidí to zvládne do 20 vteřin. Zařadíte se mezi elitu, nebo budete postupovat pomalu a s trpělivostí?

Pořádně si prohlédněte obrázek, který uvidíte před sebou. Levá část ukazuje několik tvarů, v pravé je jen otazník. Úkolem tedy bude najít zrcadlově otočenou pravou stranu. Nejedná se o extrémně náročný IQ test, ale buďte na pozoru. Někdy se můžeme splést i v sebemenším detailu. Chcete-li se zařadit mezi opravdové profíky, musíte tuto výzvu splnit do 20 vteřin. A věřte, že je to opravdu možné. Tak se připravte a pusťte se do toho.

Přiřaďte zrcadlově otočenou pravou stranu

Přiřaďte zrcadlově pravou stranu.
Přiřaďte zrcadlově otočenou pravou stranu. | Zdroj: aekikuis / Shutterstock

Podařilo se vám rozluštit tuto zapeklitou hádanku? Pokud ano, pak vám srdečně gratulujeme! A vyřešili jste ji do 20 vteřin? Pak si můžete zatleskat. Famózní výkon. Tento test rozhodně nebyl snadným oříškem, a tak pokud jste nepřišli na správné řešení, mějte na paměti, že každý pokus vás posouvá dál a zlepšuje vaše schopnosti.

Teď se můžete podívat na správné řešení.

Správné řešení

Správná strana se skrývá pod písmenem A.
Správná strana se skrývá pod písmenem A. | Zdroj: aekikuis / Shutterstock

Věříme, že jste si dnešní úkol užili. Proto sdílejte tuto intelektuální výzvu se svými blízkými. Podobné IQ testy mají zázračný vliv na podporu kognitivních funkcí a oddalují stárnutí mozku. Pravidelný trénink je důležitý, proto se nezapomeňte podívat a naše stránky, na kterých najdete nespočet dalších podobných hádanek a testů.

Zdroj článku:
Autorský text