V jednoduchosti je krása aneb IQ test, který musíte zvládnout do 20 vteřin

V jednoduchosti je krása aneb IQ test, který musíte zvládnout do 20 vteřin Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

Jde to snad ještě jednodušeji? Myslíme, že ne. V dnešním článku vás čeká tradiční IQ test, který je ale tak jednoduchý, že ho prostě musíte zvládnout za pár sekund.

Dnes vás čeká IQ test, který je vhodný i pro děti. Je totiž tak jednoduchý, že víc už to nejde. Jako vždy bude zapotřebí, abyste odhalili skryté číslo. A budete na to mít 20 vteřin. Věříme totiž, že si s tímto úkolem hravě poradíte. Nicméně nedejte pouze na naše úsudky. Je samozřejmě možné, že se i přesto nedopočítáte správného výsledku. Stačí totiž malá chybička a celá snaha přijde vniveč. Proto si hned projeďte celý obrázek a na základě analýzy vypočítejte skryté číslo. Držíme vám pěsti.

Odhalte skryté číslo

Odhalte číslo skryté za otazníkem.
Odhalte číslo skryté za otazníkem | Zdroj: Shutterstock

Tak jak se vám zadařilo? Nebylo to vůbec složité. Proto věříme, že jste si věděli ihned rady. Pokud je tomu skutečně tak, patří vám velká gratulace! Obzvláště těm, kteří to stihli do dvaceti vteřin. Test to byl sice jednoduchý, ale někdy je potřeba pár vteřin navíc, aby se člověk zorientoval. Důležité je, že jste se do toho pustili a nenechali se odradit matematikou. Každým takovým testem totiž pozitivně ovlivňujete váš mozek.

Níže se můžete podívat na správný výsledek.

Správný výsledek

Správný výsledek je číslo 5.
Správný výsledek je číslo 5 | Zdroj: Shutterstock

Pokud se vám dnešní IQ test líbil, sdílejte jej mezi své blízké. Plnění takovýchto úkolů je velice prospěšné pro náš mozek. Trénujeme tím kognitivní funkce, které mohou postupem času slábnout. Toto je skvělá prevence, jak tento problém oddálit. S tréninkem vám mohou pomoci i naše stránky, protože zde najdete nespočet dalších IQ testů, kvízů nebo třeba oblíbené hledání rozdílů.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text