Matematický IQ test: Odhalte, jaké číslo skrývá hruška

Matematický IQ test: Odhalte, jaké číslo skrývá hruška Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

V tomto článku se zaměříme na matematický IQ test, který prověří, jak jste na tom s pamětí a logickým myšlením. Připravte se, že vás dnešní úkol může snadno zmást.

Při pohledu na tento IQ test je důležité, abyste si všímali všech čísel. Za pomocí vašich matematických znalostí a logiky zkuste přijít na to, jaké číslo skrývá hruška. Věřte, že vám k vyřešení stačí opravdu jen tento obrázek. Úkol může být náročný, ale není nemožný. Trpělivost zde hraje velkou roli. V případě nesnází se nenechte vyvézt z míry, dejte si krátkou pauzu a uvidíte, že dnešní výzvu dokončíte úspěšně. Pusťte se do toho.

Odhalte skryté číslo

Odhalte číslo, které skrývá hruška.
Odhalte číslo, které skrývá hruška | Zdroj: Shutterstock

Zvládli jste vyřešit dnešní hádanku? Pokud ano, srdečně vám gratulujeme! Tento test nebyl jednoduchý a vy jste ukázali, že v sobě máte pořád kus matematika. Můžete být opravdu hrdí na svůj výkon. Pokud jste se zatím nesetkali s úspěchem, nezoufejte. Matematické IQ testy vyžadují trénink a zvyklost. Poprvé možná nevíte jak na to, ale postupně se do toho dostanete a další úkoly vám nebudou dělat problém. Pamatujte si, že každý neúspěch je pouze příležitostí k učení a zlepšování.

Teď si můžete ověřit váš výsledek.

Správný výsledek

Hruška skrývá číslo 6.
Hruška skrývá číslo 6 | Zdroj: Shutterstock

Sdílejte tento matematický IQ test mezi své přátele a kolegy. Podobné úkoly mají skvělý vliv na podporu kognitivních funkcí a oddalují stárnutí mozku. Řešení takovýchto úkolů posiluje paměť, soustředění a může přinést mnoho dalších výhod. Určitě se porozhlédněte na našem webu, kde najdete spoustu dalších podobných IQ testů a jiných úkolů.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text