Páry v těchto znamení zvěrokruhu nic dobrého zřejmě do budoucna nečeká

Páry v těchto znamení zvěrokruhu nic dobrého zřejmě do budoucna nečeká Foto: Antonio Guillem / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Je jasné, že ne každý vztah může dopadnout dobře. Nicméně některá znamení mívají ve vztazích obzvláště velkou smůlu. Které páry podle horoskopu brzy čekají v jejich soužití problémy?

Co přinese budoucnost vašemu vztahu? Pokud vy a váš partner patříte mezi níže uvedená znamení, tak vás bohužel nic dobrého nečeká, naopak krize je za rohem. Ne každá znamení jsou totiž dlouhodobě kompatibilní a v některých vztazích se začnou vzájemné neshody projevovat až časem. Kterých znamení se tento problém týká nejvíce?

Beran a Lev (21. 3. až 20. 4., 23. 7. až 22. 8.)

Buďme upřímní, kvůli své vzpurné povahou dokážete vytvořit ideální a harmonický pár jenom s málokým. Jediné znamení, které vás svou pokorou dokáže zpacifikovat jsou Ryby. Avšak toto soužití naráží na problém, že Ryby o Berany nemívají zájem, proto musíte hledat jinde.

Toužíte po temperamentně rovnocenném partnerovi, který by vám dokázal stačit a se kterým byste společně otevírali nové obzory. A takovým se na první pohled může zdát Lev – ti jsou obvykle dostatečně ambiciózní, cílevědomí a aktivní na to, aby s vámi dokázali vytvořit pár. 

Bohužel ale toto soužití většinou nabývá rychlého konce, neboť dvě silné povahy v jednom vztahu nikdy nedělají dobrotu. Proto neustále visí ve vztahu hrozba konfliktů. Zkrátka šance na zářnou budoucnost jsou malé.

Střelec a Vodnář (23. 11. až 21. 12., 21. 1. až 20. 2.)

Oba se okamžitě dokážete rozzářit novým nápadem a oddat se svým oblíbeným společným aktivitám, ale je to bohužel právě pouze životní styl, který vás drží pohromadě. A takovéto spojení nemůže trvat věčně, neboť každý z vás se bude vyvíjet a je velká šance, že zjistíte, že životní styl vašeho protějšku vám již přestal vyhovovat. Zkrátka dokážete se milovat, ale bohužel ne příliš dlouho. 

Oba jste navíc dostatečně spontánní a nevyžadujete po sobě striktní dodržování plánů a pravidel. A i to se nakonec může stát osudným v okamžiku, kdy jeden z vás bude chtít využít spontánnost pouze ke svému prospěchu a toho druhého zradí. Nicméně na jednom se vždycky shodnete, a to sice na tom, že v mezilidských vztazích je nejdůležitější přátelství. Takže i když vám vztah nakonec nevyjde, tak stejně zůstanete přáteli

dokážete se milovat, ale bohužel ne příliš dlouho
Dokážete se milovat, ale bohužel ne příliš dlouho | Zdroj: NDAB Creativity/ Shutterstock

Kozoroh a Ryby (22. 12. až 20. 1., 21. 2. až 20. 3.)

Jakožto Kozorozi jste extrémně vybíraví při volbě partnera a ani váš první vážný vztah, či dokonce manželství většinou nevedou ke spokojenosti – zkrátka svůj život věnujete hledání, což není příliš dobré do vztahů. Navíc běžně stavíte na první místo kariéru a nejste připraveni se smířit s tím, že vás někdo bude odvádět od důležitých pracovních záležitostí. I to se může stát jablkem sváru mezi těmito dvěma znameními.

A to i přes to, že Kozoroh a Ryby jsou dokonale kompatibilní v oblasti sexuality. Nicméně Kozoroh je zvyklý nechávat si emoce pro sebe, proto potřebuje citově otevřenějšího partnera, než je on sám. A to Ryby nejsou, ty totiž rovněž nemají rády návaly euforie a melancholie, proto toto soužití může skončit na nedostatku projevovaných citů

Býk a Lev (21. 4. až 21. 5., 23. 7. až 22. 8.)

Klidní a odměření Býci jen těžko hledají společnou řeč s výbušným a impulzivním Lvem. A to i z důvodu, že obě znamení jsou tvrdohlavá a málokdy dávají šanci kompromisům. Zkrátka Býk a Lev mají tak rozdílný životní styl, že pro vás bude těžké vzájemně sladit vaše požadavky na pohodlí. Očekávat tedy můžete spory kupříkladu kolem bydlení.

Navíc Býci mohou v nejbližší době zjistit, že přísný postoj Lvů k disciplinovanosti je v rozporu s jejich potřebou dosáhnout vlastních úspěchů a sebepoznání – i to bude další překážka v hledání společného štěstí. Spory nedokážete řešit konstruktivně, takže s největší pravděpodobností každý zůstanete uvězněn ve svém vlastním názoru a v důsledku toho vás čeká zklamání ve vztahu.

Váhy a Střelec (23. 9. až 23. 10., 23. 11. až 21. 12.)

Partnerské vztahy jsou pro Váhy, které si nade vše cení loajality a oddanosti, velmi důležité. Avšak svobodomyslní Střelec, který netoleruje, když se ho snaží někdo ovládat nebo omezovat, se za chvíli začne v takovémto pevném vztahu trápit. Romantická a klidná povaha Vah se zkrátka nehodí ke Střelcům toužícím neustále po nějakých změnách.