Jak snadné je pro vás vymýšlet romantická přání, v závislosti na vašem znamení

Jak snadné je pro vás vymýšlet romantická přání, v závislosti na vašem znamení Foto: SoNelly / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Čas od času není na škodu vytvořit pro partnera romantické přání či romantickou básničku. Jenže snáze se řekne, než udělá. Je to i váš případ? Podívejte se, jak se vám daří vymýšlet romantická přání. Můžete se také podívat, jak si vede váš partner.

Romantická přání nejsou jen o tom něco napsat. Do svého sdělení dáváme i část svého srdce. Jde hlavně o vyjádření svých myšlenek, ale také o inspirování partnera. Přání by mělo být děkovného charakteru. Mělo by partnera podpořit a vyzdvihnout jeho silné stránky. Jak snadné pro vás je takové přání vymyslet?

Beran (21. března – 19. dubna)

Musíte být do partnera opravdu zamilovaní, abyste se vůbec obtěžovali něco začít psát. Pokud partnera stále milujete, píšete mu výroční přáníčka, ale svůj talent také předvádíte o Vánocích a dalších svátcích. Vaše psaná slova jsou dravá, ale přesto romantická. O slovech příliš nepřemýšlíte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Ne že byste nevěděli, co za slova máte napsat, ale vzhledem ke své velké lásce k partnerovi nechcete, aby byl zklamaný tím, že jste nestrávili velké množství času psaním romantického přání. Vymýšlíte proto pomalu a častokrát věty přepisujete, dokud nenajdete ta správná slova.

Blíženci (21. května – 21. června)

Napsat něco romantického svému miláčkovi pro vás není nic těžkého, ale většinou příliš nepřemýšlíte nad svým vyjádřením a začnete litovat, že jste se na toto přání nesoustředili více, hned ve chvíli, kdy si partner váš výtvor začne číst.

Blíženci svá přání příliš nepromýšlí
Blíženci svá přání příliš nepromýšlí | Zdroj: khz/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

K partnerovi jste vždy vnímaví a chcete ho potěšit. Romantické básně a přání jsou pro vás na denním pořádku a nedělá vám problém vyjádřit své emoce. Někdy sice trvá déle, než něco napíšete, ale nakonec vám partner poděkuje, jelikož toto jsou vaše nejlepší výtvory.

Lev (23. července – 22. srpna)

Záleží na tom, zda vy osobně milujete vytváření psaného projevu. Pokud se považujete za nadšence, za pár minut vymyslíte dost dlouhé romantické přání, které partnera potěší i rozesměje. Pokud upřednostňujete jiné zájmy, příliš dobře vám to nepůjde.

Panna (23. srpna – 22. září)

Smysl pro romantiku postrádáte, je to pro vás pouze upevnění vztahu. Ačkoli někdy máte dny, kdy jste přehnaně kreativní, u romantických přání to rozhodně není ten případ. Navíc se neustále bojíte, že něco pokazíte, a proto spousta takových přání skončí nedokončená a roztrhaná v koši.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste hodně romanticky založeni a víte, jak se vyjádřit. Jen s kreativitou jste trochu na štíru, avšak vždy nakonec vymyslíte vhodná slova. Partnera překvapujete těmito přáními minimálně jednou do měsíce, ale to ještě neznamená, že je to pro vás snadné.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Kreativita vám chybí, hlavně co se týče romantiky. Jste vášniví, to ano, a partnerovi to neustále dokazujete, ale psaní romantických slov není to pravé pro vás. Nehledě na to, že si neradi někde vyléváte své emoce, raději je držíte v tajnosti.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Cokoli jste potřebovali kdy vymyslet, jste vždy vymysleli. U romantických přání tomu je nejinak. Zastáváte názor, že pokud chcete něco napsat, měli bychom volit upřímná slova. Rychlost vašeho vymýšlení romantických přání je opravdu převratná.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nemáte mnoho smyslu pro romantiku, a ještě postrádáte dostatek kreativity. Do vymýšlení romantických přání se pouštíte pouze na začátku vztahu, kdy se partnerovi postupně otevíráte, a navíc to děláte pouze proto, že ostatní páry to dělají také. Není to pro vás dostatečně produktivní.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše mluvená i psaná slova jsou poněkud výstřední, ale stále mohou partnera zahřát u srdce. Kreativita vám nechybí a na lásku pohlížíte více odměřeně, používáte spíše logiku. Z tohoto důvodu partner ne vždy musí pochopit to, co jste svými slovy skutečně zamýšleli, vymyslíte je ale rychle.

Kreativita vodnářům nechybí
Kreativita vodnářům nechybí | Zdroj: Valery Sidelnykov/ Shutterstock

Ryby (19. února – 20. března)

Jste hodně kreativní, zatímco píšete sladká přání. Pokud chcete partnera přesvědčit o své stálé lásce, tak se vám to povede. A to bez problémů. Nechybí vám ani cit pro romantiku, ani kreativita, což z vás dělá nejlepšího pisálka romantických přání.