Velké změny v příštích dnech čekají na 4 znamení: Vodnář zlepší životosprávu a Panna se seznámí

Velké změny v příštích dnech čekají na 4 znamení: Vodnář zlepší životosprávu a Panna se seznámí Foto: Sergey Nivens/ Shutterstock
Publikováno:
3 min

Léto je v plném proudu, což pro děti znamená prázdniny, pro mnohé taky dovolené, ale pro jiné stále velké pracovní nasazení. Každopádně Panna, Vodnář, Blíženec a Střelec by v následujících dnech měli zůstat na pozoru, protože je v následujících dnech čekají velké změny.

Ať už to budou posuny v kariéře, nová seznámení nebo změna životního stylu, vždy půjde o posun k lepšímu. Hlavně zůstávejte za každé situace nohama na zemi a nebojte si říct o pomoc nebo o radu někoho blízkého.  

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Během léta dostáváte spoustu příležitostí k seznámení. Jestliže přijde pozvánka na jakoukoliv událost, měli byste toho využít a chodit mezi lidi. I když se totiž cítíte například bez nálady nebo vás naštval někdo, koho znáte dlouhodobě, tak nová setkání vám vrátí krev do žil a také dostanete nový pohled na svůj život. Často totiž setrváváme dlouho v tom samém okruhu lidí a neuvědomujeme si, že nás možná vysávají, křivdí nám nebo ubírají na sebevědomí, aniž by to dělali úmyslně. 

Otevřete proto oči, mysl i srdce novým lidem, kteří vám dodají sebehodnotu, a také můžete přijít k novým zajímavým pracovním příležitostem. Udržujte si úroveň a vždy se chovejte mile. 

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Dlouhodobě se necítíte ve své kůži dobře a nyní to vnímá i vaše rodina nebo přátelé. Je na čase s tím něco dělat. Neznamená to, že hned musíte jíst jen zeleninu, pít vodu a každý den cvičit nebo meditovat. Stačí postupně zařadit zdravé návyky do vašeho života. Když si totiž uvědomte, že vše, co se ve vašem životě děláte, je jenom vaše rozhodnutí, tak se začnou dít velké věci. Konečně odhodíte ty očekávání, které od vás má okolí, a začnete si sami sebe vážit. Také si přestanete brát komentáře ostatních tolik k srdci. 

Nezapomínejte, že jsme zčásti takoví, jakými se obklopujeme. Proto je důležité, abyste trávili čas s lidmi, kteří vás inspirují a od kterých se máte co naučit. Když budete vnímat kohokoliv negativního ve své přítomnosti, naučíte se to rozpoznat a nesetrvávat s těmito lidmi dlouho. 

Neztrácejte čas s negativními lidmi
Neztrácejte čas s negativními lidmi | Zdroj: pathdoc/ Shutterstock

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Čekají vás velké změny ve vaší kariéře. Pro někoho to bude znamenat změnu oboru, pro další to nebude tak radikální a dojde buď k povýšení, změně náplně práce nebo přibrání nových kolegů do týmu. Ať už to bude jakkoliv, budete velmi překvapení sami ze sebe, jak dokážete tuto změnu přijímat v klidu. Pamatujete si totiž období, kdy vám sebemenší změna velmi zahýbala emocemi a projevovalo se to i na fyzickém těle. 

Tato změna vám tak dodá sebevědomí, protože si uvědomíte, jak moc se osobnostně posouváte a že práce na sobě opravdu má smysl. Dávejte si ale pozor, abyste někdy nepůsobili arogantně, zvláštně před lidmi, které znáte krátce. Zkuste více naslouchat než mluvit a lépe pochopíte myšlení druhých. 

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

 Velké změny se dějí ve vašem osobním životě. Ať už jde o narození potomka, svatbu, stěhování nebo poznání nového partnera. Zkrátka se toho najednou děje hodně a vy se můžete cítit rozpačitě a nejistě. Budete přemýšlet, za kým máte jít pro podporu, ale nebudete váhat dlouho. Vaši nejbližší vás vždy vrátí nohama na zem, ať už se ve vašem životě děje cokoliv, a tentokrát tomu nebude jinak. 

Tato změna tedy přinese opravdu hodně pozitivního do vašeho života a utvrdíte se ve vztazích, které už máte. 

Zdroj článku:
Autorský text