Další matematická výzva, která potrápí vaši mysl. Zvládnete ji vyřešit do 15 vteřin?

Další matematická výzva, která potrápí vaši mysl. Zvládnete ji vyřešit do 15 vteřin? Foto: Emir Kaan / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Dnešní článek vám přináší úkol, který spojuje logiku, pozornost a rychlost. Zaměřuje se na matematický IQ test z obrázku, ve kterém se musíte propracovat k odhalení skrytého čísla. Troufnete si na tuto výzvu pod časovým tlakem?

Všechna čísla mají svůj význam a v tomto matematickém IQ testu je na vás, abyste je spojili dohromady a odhalili ukrytou hodnotu. Logika je zde klíčem k úspěchu, ale nezoufejte, pokud to na poprvé nevyjde. Může vás totiž ohrozit čas, který je neúprosný. Na celé řešení budete mít jen 15 vteřin. Ale věřte, že vás opravdu nečeká nic těžkého. Jakmile uvidíte zadání, budete vědět jak na to.

Odhalte skryté číslo

Odhalte skryté číslo.
Odhalte skryté číslo | Zdroj: Autor / Shutterstock

Podařilo se vám odhalit skryté číslo v tomto matematickém IQ testu? Pokud jste byli úspěšní a našli to správné číslo, gratulujeme vám! A jestli jste to stihli do 15 vteřin, gratulujeme dvojnásob! Nebylo to sice nic těžkého, ale někdo pod časovým tlakem nedokáže dobře přemýšlet. Pokud tedy patřítě k těm, kterým se nepodařilo přijít na výsledek, nezoufejte. Trénujte pravidelně a výsledky se brzy dostaví.

Teď se můžete podívat na správný výsledek.

Správný výsledek

Správný výsledek je číslo 9.
Správný výsledek je číslo 9 | Zdroj: Autor / Shutterstock

Ať už se vám dnes dařilo nebo ne, podělte se o tuto výzvu i s vašimi blízkými. Trénink mysli posiluje nejen paměť a soustředění, ale přináší i další výhody. Proto vám doporučujeme, abyste navštívili náš web, kde najdete nespočet dalších podobných hádanek, IQ testů a kvízů.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text