Cikánský horoskop na červenec: Očekávejte, že prožijete velice transformační měsíc

Cikánský horoskop na červenec: Očekávejte, že prožijete velice transformační měsíc Foto: T.Den_Team / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Nyní vstupujeme do druhé poloviny roku. V červenci zažijeme mnoho různých energetických posunů! Máte-li v plánu nějaké projekty nebo odvážné akce, udělejte vše na začátku měsíce, protože vliv vesmíru bude ke konci měsíce postupně sílit. 

První tři dny v měsíci jsou šťastné a mnozí z nás by mohli obdržet pozitivní zprávy o své kariéře. Vše se stane kolem šťastného úplňku v Kozorohu, který nastane 3. července. Zatímco mnozí z nás si budou brát dovolenou a užívat si léta, musíme si být vědomi svých termínů a povinností, které máme plnit mezi 10. červencem a 27. červencem.

Pohár (od 21. ledna do 19. února, korespondence s Vodnářem)

Co chcete dělat v příštích 20 letech svého života? Zkuste si na tuto velkou otázku odpovědět kolem 17. července. Příštích osmnáct měsíců je báječný čas na to vrátit se do školy, zapsat se na kurz, spustit podcast nebo napsat své mistrovské dílo. 

Kaple (od 20. února do 20. března, korespondence s Rybami)

Pro vás bude tento měsíc tempo života pomalé. Přehodnoťte své nezdravé návyky, a to během posledního týdne v měsíci. To vás připraví na úspěšné léto, a dokonce i na podzim. 

Nůž (od 21. března do 20. dubna, korespondence s Beranem)

Vaše štěstí se aktivuje na začátku měsíce, kdy můžete obdržet dobrou zprávu o zvýšení platu. Od 10. července vás čeká velký projekt. Naštěstí budete mít vítr v zádech, počínaje 17. červencem. Během příštích osmnácti měsíců půjdete za svými sny a budete ve vedoucí pozici. 

Půjdete si za svými sny
Půjdete si za svými sny | Zdroj: Subbotina Anna / Shutterstock

Koruna (od 21. dubna do 20. května, korespondence s Býkem)

Během následujících osmnácti měsíců byste měli začít praktikovat svou hlubokou duchovní práci. Zahájení meditační praxe bude léčivé a vyvine se vaše duše. Od nynějška až do 3. září budete cítit hlubokou potřebu znovu se objevit. 

Svícen (od 21. května do 20. června, korespondence s Blíženci)

Během následujícího měsíce budete dělat hlubokou práci ve dvou oblastech života. V komunikaci a v rodině. Soustřeďte se na opravu a organizaci vašeho prostředí, což může vyžadovat tvrdou práci. Naučíte se skutečně naslouchat. V příštích osmnácti měsících otevřete dveře plodnému obchodování.

Kolečko (od 21. června do 21. července, korespondence s Rakem)

17. července začnete vnímat úspěch v oblasti kariéry a veřejné viditelnosti, takže je čas vyrazit a být vidět. Následujících osmnáct měsíců se budete cítit podporováni vesmírem. Prosadíte se a zaměříte se na budování něčeho smysluplného. 

Hvězda (od 22. července do 22. srpna, korespondence se Lvem)

Červenec pro vás opravdu introspektivním měsícem, což pocítíte zejména během prvních deseti a posledních osmi dnů v měsíci. Pokud máte dodat projekt, snažte se ho dokončit do 9. července, dokud je mistr komunikace, Merkur, stále ve vašem znamení. 

Zvonek (od 23. srpna do 22. září, korespondence s Pannou)

Červenec bude testovacím měsícem, ale může být užitečný, pokud jej využijete správně. Budete mít potřebu soustředit se a být produktivní, zejména mezi 10. a 27. červencem. Mezi vámi a romantickým nebo obchodním partnerem to bude velmi intenzivní.

Budete mít potřebu soustředit se a být produktivní
Budete mít potřebu soustředit se a být produktivní | Zdroj: fizkes/ Shutterstock

Mince (od 23. září do 22. října, korespondence s Váhami)

Pokud jste v oddaném partnerství, dobrá zpráva by mohla pro vás dva přijít o úplňku 3. července. Budete se cítit méně společensky a tento trend bude pokračovat až do začátku září.

Dýka (od 23. října do 21. listopadu, korespondence se Štírem)

Gratulujeme. Posledních osmnáct měsíců lunární jižní uzel osudu čistil váš život od čehokoli a kohokoli, kdo vám již nemá stát v cestě. 17. července je tento proces konečně u konce! Změnili jste se obrovským způsobem, takže vám dává smysl pouze to, po čem toužíte.

Sekera (od 22. listopadu do 21. prosince, korespondence se Střelcem)

Sladký dárek z nebe by vám mohl doručit 3. července úplněk. Mohlo by to přijít ve formě zvýšení platu za velký projekt, který jste dostali za minulou dobře vykonanou práci. Od 10. července vám Mars přinese dva měsíce tvrdé práce.

Podkova (od 22. prosince do 20. ledna, korespondence s Kozorohem)

3. července vám úplněk přinese dar v podobě partnerství, nového domova nebo těhotenství v případě, že jste se o něj snažili. Tyto chvíle si maximálně užijete.