Ovocný rychlotest: Potrapte svůj mozek a odhalte skryté číslo do jedné minuty

Ovocný rychlotest: Potrapte svůj mozek a odhalte skryté číslo do jedné minuty Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

Vítejte ve světě matematických IQ testů. Dnes budete opět hledat správné číslo, které se skrývá za otazníkem. Pokud nás sledujete, jistě už tušíte, co bude vaším úkolem.

Vaším úkolem bude odhalit číslo, které skrývá kombinace několika druhů ovoce. Abyste se dostali ke správnému výsledku, musíte postupně přijít na to, k jakému ovoci patří jaké číslo. Důkladně prozkoumejte všechna čísla, která vidíte na první pohled a následně je využijte u ostatních neznámých. Pokud se chcete pyšnit skvělým výkonem, splňte tuto výzvu do jedné minuty. Málokdo to v takovém čase zvládne. Tak nastartujte své mozkové závity a pusťte se do toho.

Odhalte číslo za otazníkem

Odhalte číslo skryté za otazníkem.
Odhalte číslo skryté za otazníkem | Zdroj: Shutterstock

Jak se vám v dnešní výzvě dařilo? Povedlo se vám přijít na správný výsledek ovocné kombinace? Pokud ano, gratulujeme. A pokud jste to stihli do minuty, můžete si zatleskat. Prokázali jste, že vaše soustředěnost je na vysoké úrovni. Tyto matematické IQ testy nejsou pro každého, a tak pokud jste se nesetkali s úspěchem, nezoufejte. Každý test je příležitostí k učení a zlepšování. Možná jste našli část řešení, a to je už skvělý pokrok. Příště si určite povedete lépe.

Teď už se ale pojďte podívat na správný výsledek.

Správný výsledek

Správný výsledek ovocné kombinace je číslo 11.
Správný výsledek ovocné kombinace je číslo 11 | Zdroj: Shutterstock

Ať už se vám zadařilo či nikoliv, sdílejte tento test se svými přáteli a rodinou a pojďte je povzbudit, aby také vyzkoušeli své dovednosti. Podobné úkoly mají pozitivní vliv na rozvoj kognitivních funkcí mozku a mohou pomoci oddálit stárnutí mozku. Navíc posilují paměť, soustředění a logické myšlení. A nezapomeňte, že na našem webu najdete mnoho dalších IQ testů a kvízů, které vám pomohou udržovat mozek v kondici.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text