Ztratili se čísla. Pomůžete nám zjistit, jaká čísla patří k psím objektům?

Ztratili se čísla. Pomůžete nám zjistit, jaká čísla patří k psím objektům? Foto: Alyona-Simona / Shutterstock
Publikováno:
2 min

V dnešním článku se vydáme na matematickou výzvu, která vyzkouší vaše IQ a logické schopnosti. Připravte se na mentální jízdu, která vás provede rozvětveným labyrintem čísel a logiky.

Na obrázku nám zmizela čísla, která označují hodnotu daných objektů. Vaším úkolem bude, pomocí matematických příkladů, které uvidíte před sebou, rozklíčovat propojení a následně zjistit všechny neznámé. Často je odpověď ukryta v nepatrných detailech. Je to jako skládanka, kde musíte správně umístit každý kousek, abyste vytvořili správný obraz. Zkuste se na věc dívat z různých úhlů a brzy objevíte cestu ke skrytým číslicím.

Odhalte všechna skrytá čísla

Odhalte všechna skrytá čísla.
Odhalte všechna skrytá čísla | Zdroj: Alyona-Simona / Shutterstock

Jak se vám zadařilo? Dokázali jste odhalit všechna skrytá čísla? Pokud ano, srdečně vám gratulujeme! A jestli se vám ndes nepoštěstilo, nezoufejte. Někdy je právě cesta k řešení cennější než samotný výsledek. Každý pokus je krokem k vašemu mentálnímu růstu. Budete-li trénovat pravidelně, brzy uvidíte, jak se vaše mysl zlepšuje.

Na obrázku níže se podívejte na správné výsledky.

Správné řešení

Správné výsledky.
Správné výsledky | Zdroj: Alyona-Simona / Shutterstock

Jestli se vám dnešní výzva líbila, nezapomeňte ji sdílet mezi své blízké. Podobné hádanky a kvízy mají nejenom zábavný charakter, ale také pozitivní vliv na vaše kognitivní schopnosti. Trénink mozku udržuje mysl čerstvou a oddaluje stárnutí mozku. Nezapomeňte také nahlédnout do dalších kvízů a hádanek na našem webu a nechte se vést výzvami, které oživí vaše myšlení.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text