Velký horoskop lásky pro jednotlivá znamení na červenec: Na Panny čekají velké změny a Vodnáři potřebují čas pro sebe

Velký horoskop lásky pro jednotlivá znamení na červenec: Na Panny čekají velké změny a Vodnáři potřebují čas pro sebe Foto: RossHelen / Shutterstock
Publikováno:
5 min

Pojďme se společně podívat, jak se bude dařit jednotlivým znamením v lásce v měsíci červenec. Posílí váš současný vztah? Nebo si budete užívat letní lásky?

 Léto je ideálním obdobím pro získání nové lásky. Krásné počasí nám umožňuje mnoho společenských akcí, dovolených a výletů, na kterých můžeme potkat hodně zajímavých lidí včetně své nové lásky. Ochuzeni nezůstávají ani lidé, kteří již ve vztahu jsou. Společné aktivity a zážitky nám mohou pomoci náš vztah posilnit a upevnit jeho základy. Jak se bude v lásce dařit právě vám? Užijete si letmý románek, upevníte současný vztah nebo si užijete první prázdninový měsíc spíše ve společnosti přátel a rodiny? 

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

Šestka holí 

Pokud jste ve vztahu, můžete se v červenci těšit na velmi krásné chvíle, které si budete se svou láskou užívat. Můžete dokonce začít mluvit také o svatbě. Pokud na svoji lásku teprve čekáte, je červenec ideálním měsícem pro seznamování. Červenec bude ve vašem případě provoněn láskou. 

Býk (21. 4. – 21. 5.) 

Král pohárů 

Červenec pro vás bude v lásce trochu jako na houpačce. Budete sice muset řešit drobné konflikty a nedorozumění, ale vaše srdce bude přesto zalité láskou. Přistupujte k situace s trpělivostí a otevřeným srdcem a bude vše zase brzo v naprostém pořádku. 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) 

Vůz 

Ať jste zadaní nebo svobodní, v červenci na vás čeká nová láska. Poznáte člověka, který vás okouzlí a získá si vaše srdce. Ze začátku to nebude možná jednoduché, ale pokud se nevzdáte a budete bojovat za své štěstí, dočkáte se velké lásky. 

Poznáte novou lásku
Poznáte novou lásku | Zdroj: BGStock72 / Shutterstock

Rak (22. 6. – 22. 7.) 

Královna mečů 

V lásce budete v červenci poměrně ostražití. V životě jste již prošli velkým zklamáním a bojíte se, že vás potká opět. Na vztah tak budete nahlížet více rozumem něž srdcem. Můžete tak sice ochránit svoje emoce, ale zároveň se můžete připravit o osudový vztah a velkou lásku. 

Lev (23. 7. – 22. 8.) 

Eso pohárů 

V červenci na vás čeká nová láska. Nepůjde jen o krátkodobý flirt, ale o velmi pevné a trvalé spojení. Užijte si tyto krásné chvíle, které vám začátek vztahu nabízí. Zároveň se ale zaměřte také na komunikaci, díky které můžete novému vztahu položit velmi pevné základy. 

Panna (23. 8. – 22. 9.) 

Věž 

To, co pro vás v lásce platilo doposud, nebude platit na konci července. Čekají na vás velmi nečekané a krásné změny. Váš vztah projde velkou změnou a posune se o velký krok dopředu. Nebraňte se této změně. Změna je totiž osudová a nevyhnutelná. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.) 

Čtyřka holí 

V červeni si budete v oblasti lásky užívat velmi krásné a klidné období. Se svou láskou budete zažívat nádherné chvíle, díky kterým získáte spoustu nových zážitků a vzpomínek. Oba také zatoužíte po dalším kroku ve vztahu, a můžete tak začít řešit například svatbu. 

Štír (24. 10. – 22. 11.) 

Rytíř pohárů 

V lásce se vám v červenci bude nádherně dařit. Máte vedle sebe člověka, který je vám milujícím partnerem, ochrannou rukou a podporujícím srdcem. Važte si tohoto člověka a čas věnujte péči o vaši vzájemnou lásku. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.) 

Královna holí 

V červenci mohou vaše vztahy procházet velkou krizí. Zvenčí to tak možná nevypadá a v očích ostatních jste ideální pár. Vy ale dobře víte, že váš vztah už není tolik hluboký jako dříve a je založen spíše na fyzické přitažlivosti než na vzájemném souznění. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

Trojka holí

V červenci se vám do života začne vracet člověk z minulosti. S největší pravděpodobností se může jednat o bývalého partnera. Než se k tomuto člověku vrátíte, věnujte dostatek času komunikaci. Před znovuzrozením vašeho vztahu je velmi potřebné, ujasnit si společné priority a podmínky vztahu. Vyhnete se tak trápení. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) 

Poustevník 

V červenci budete potřebovat dostatek času pro sebe. Potřebujete si urovnat myšlenky a priority. Kvůli tomu pro vás nebude láska a vztahy prioritou. Respektujte své pocity a dopřejte si čas, který tolik potřebujete. 

Potřebujete si srovnat myšlenky
Potřebujete si srovnat myšlenky | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 

Pětka holí 

Ve vztahu se v červenci nebudete cítit příliš dobře. Budete mít pocit, že vám vztah již nic nepřináší, a dokonce pocítíte silný útlak ze strany partnera. Než se rozhodnete vztah ukončit, promluvte si se svou polovičkou o tom, co vás trápí.

Zdroj článku:
Autorský text