Ovocno-zeleninový IQ test, který ověří vaše matematické znalosti

Ovocno-zeleninový IQ test, který ověří vaše matematické znalosti Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

V dnešní moderní době je důležité dbát na rozvoj našeho mozku a udržovat ho co nejvíce aktivní. Jedním ze zábavných a užitečných způsobů, jak toho dosáhnout, je procvičování kognitivních funkcí. A jeden IQ test vám přinášíme v tomto článku.

Obrázek s hroznami, hruškami a mrkvemi není jen náhodnou sestavou, skrývá za sebou jedno logické tajemství. Vaším úkolem bude rozluštit tento matematický rébus a najít skryté číslo, které se skrývá za otazníkem. Ať už jste matematický génius nebo se teprve snažíte zlepšit své schopnosti, tento test pro vás bude skvělým tréninkem. Není na čas, takže nespěchejte a v klidu zkuste přijít na správné řešení.

Odhalte skryté číslo

Odhalte číslo skryté za otazníkem.
Odhalte číslo skryté za otazníkem. | Zdroj: Shutterstock

Tak jak se vám dnes vedlo? Podařilo se vám rozluštit tento zapeklitý rébus? Bez ohledu na výsledek, patří vám uznání za snahu. Pokud jste ale byli úspěšní, pak vám srdečně gratulujeme! Matematický IQ test není jen o nalezení správného výsledku, ale také o logickém uvažování a všímavosti. Každý pokus je cenným tréninkem pro váš mozek. Takže pokud se vám dnes nezadařilo, nezoufejte. I tak jste na dobré cestě.

Nyní se podívejte na správný výsledek.

Správný výsledek

Správný výsledek je číslo 50.
Správný výsledek je číslo 50. | Zdroj: Shutterstock

Pravidelné procvičování matematických a logických úkolů má pozitivní vliv na vaši kognitivní výkonnost. Podělte se tedy i o tento test s vašimi blízkými. A pokud jste ještě nezkusili další úkoly na našem webu, neváhejte a pusťte se do toho. Nabízíme širokou škálu výzev, které pomohou rozvíjet váš mozek a zároveň poskytnou spoustu zábavy.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text