Velký andělský horoskop na červenec pro jednotlivá znamení: Raci musí prosadit své potřeby, Panny odpustit křivdy

Velký andělský horoskop na červenec pro jednotlivá znamení: Raci musí prosadit své potřeby, Panny odpustit křivdy Foto: udra11 / Shutterstock
Publikováno:
5 min

Vaši strážní andělé nad vámi drží ochranou ruku celý život a nejinak tomu bude i v červenci. Na co chtějí upozornit jednotlivá znamení právě v červenci? 

Možná si občas myslíte, že vás váš strážný anděl již dávno opustil, protože se vám v poslední době příliš nedaří. Věřte ale, že naši andělé jsou tady s námi ve všech situacích. I tím špatným si občas musíme projít, protože je to ten nejlepší způsob, jak nás dostat k tomu, co je pro nás opravdu dobré a po čem tolik toužíte. Andělé pro vás mají zprávu i tento měsíc. Na co se máte v červenci soustředit a zaměřit svoji pozornost? Co bude tento měsíc důležité nejen pro vaše štěstí, ale také pro další krok v životě? Pojďme se na to podívat. 

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

Kamael má pro vás vzkaz: Správné načasování  

Dlouhou dobu pracujete na svém snu a doposud se zdálo jeho úspěšné dokončení velmi vzdálené. Ve skutečnosti ale vše potřebovalo jen čas a váš Kamael se postaral o to, abyste zažili v červenci konečně pocit úspěchu. 

Býk (21. 4. – 21. 5.) 

Hagiel má pro vás vzkaz: Situace se zlepší 

Nesmutněte. Procházíte si těžkým obdobím. Brzo se ale vše v dobré obrátí a vaše situace se zlepší. Uklidněte se a začněte se těšit na světlejší zítřky. Váš anděl strážný na nich již pracuje. 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) 

Rafael má pro vás vzkaz: Nepravděpodobné 

Máte plnou hlavu obav a vymýšlíte hororové scénáře? Opravdu to není potřeba. Vaše obavy se nenaplní. Nenechejte se zaslepit strachem a raději začněte hledat řešení, které vás mohou dostat z vaší nepříjemné situace. 

Začněte hledat řešení
Začněte hledat řešení | Zdroj: Olha Nosova/ Shutterstock

Rak (22. 6. – 22. 7.) 

Gabriel má pro vás vzkaz: Buďte asertivní 

Nebojte se postavit sami za sebe a za své sny a přání. Nenechejte okolí, aby vás natlačilo do situací nebo rozhodnutí, která pro vás nejsou vhodná. Přijměte zodpovědnost za své štěstí a rozhodujte se podle svých potřeb a svého svědomí. 

Lev (23. 7.  22. 8.) 

Michael má pro vás vzkaz: Důvěra 

Velkým tématem pro vás bude v červenci důvěra. Andělé vás postaví před situace, které vás donutí řešit vaše problémy s důvěrou. Nezlobte se na ně. Tato zkouška je pro vás velmi důležitá a pomůže vám posunout se v životě dál. 

Panna (23. 8. – 22. 9.) 

Rafael má pro vás vzkaz: Odpouštění 

Máte pocit, že v životě nyní stojíte na místě a nejste schopni se posunout? Může za to vaše dosavadní neschopnost odpustit. Zaměřte se více na své emoce a myšlenky a vydejte se na cestu odpuštění. Pomoci vám v tom může i meditace. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.) 

Hagiel má pro vás vzkaz: Ne

Máte velké přání, které se vám ale nesplní. Anděl Hagiel vám chce vzkázat, abyste příliš netruchlili. Tento cíl pro vás totiž nebyl vhodný a nepřinesl by vám nic dobrého. Přijměte tuto situaci a dívejte se, co krásného se pro vás chystá. 

Štír (24. 10. – 22. 11.) 

Asrael má pro vás vzkaz: Myslete pozitivně 

Vaše štěstí máte na dosah ruky. Přes své negativní myšlenky to ale nevidíte. Pročistěte svou hlavu a myšlenky a začněte myslet více pozitivně. Díky tomu budete svědky svých splněných přání. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.) 

Zadkiel má pro vás vzkaz: Ode dneška za rok 

Vytyčili jste si cíl a chcete ho dosáhnout co nejdříve. Někdy ale může být rychlost na úkor kvality. Přestaňte spěchat a postupujte krůček po krůčku. Dočkáte se tak skvělého a stabilního výsledku. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

Kassiel má pro vás vzkaz: Čekejte 

Netlačte na sebe. Ani Řím nepostavili za den. A stejně tak i vy potřebujete čas, abyste si utřídili své myšlenky, priority a postupy. Díky tomu dojdete brzo ke splnění svých cílů a snů. 

Dejte si čas
Dejte si čas | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) 

Uriel má pro vás vzkaz: Sežeňte si více informací 

V červenci se dostanete do situace, která prověří vaše rozhodovací schopnosti. Vítězem ale nebude ten, kdo se rozhodne první. Proto si dopřejte chvíli na rozmyšlenou a sežeňte si všechny dostupné informace, které vám pomohou učinit správné rozhodnutí. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 

Asariela má pro vás vzkaz: Poslouchejte svou intuici 

Červenec si pro vás chystá situaci, kdy se budete muset rozhodnout, co je pro vás v životě důležité. Toto rozhodování nebude vůbec jednoduché. Pokud ale budete poslouchat své srdce a intuici, nemůžete udělat chybu.