Horoskop na následujíci dny: Býky čeká pokrok v zaměstnání, Lvy nové projekty

Horoskop na následujíci dny: Býky čeká pokrok v zaměstnání, Lvy nové projekty Foto: tomkawila/ Shutterstock
Publikováno:
4 min

Nové začátky mohou být někdy děsivé a jindy zase příjemné. Vždy jsou ale potřebné. Na následující znamení zvěrokruhu čekají v následujících dnech nové začátky. 

Udělat tlustou čáru za minulostí a začít znovu je poměrně náročný úkol. Nesmíme ale zapomínat, že tyto situace jsou ve většině případů nezbytné pro náš další rozvoj a správnou cestu životem. Nové začátky čekají hned na čtyři znamení zvěrokruhu. Dočkají se jich lidé narození ve znamení Býk, Lev, Panna a Kozoroh. Jaké změny na tato znamení čekají? Jak je nejlépe zvládnout a vytěžit z nich maximum? Na to jsme se zeptali tarotových karet. 

Býk (21. 4. – 21. 5.) 

Osmička mečů

Nové začátky na vás čekají především v pracovní oblasti. Předvedete totiž své schopnosti, a zaujmete tak své nadřízené. Ti si všimnou vašich skvělých organizačních schopností. Zjistí, že jste tím pravým člověkem pro řešení problému, nečekaných událostí a náročnějších úkolů. Díky tomu se můžete dočkat také nové pracovní nabídky nebo povýšení, díky kterému získáte lepší pracovní podmínky a samozřejmě také lepší finanční ohodnocení. Právě to zlepší do budoucna vaši situaci, a vy se tak dočkáte stability a nezávislosti. Neusínejte ale na vavřínech. Váš úspěch totiž pramení především z vaší snahy a pracovitosti. Pokračujte dále ve svém úsilí, a zajistíte si tak dlouhodobé štěstí a úspěch. 

Lev (23. 7. – 22. 8.) 

Páže pentaklů 

Čeká na vás velmi zajímavá nabídka, která se bude týkat především pracovní oblasti. V současném zaměstnání se můžete dočkat nové pracovní pozice, která vás bude naplňovat a uspokojovat. Stejně tak se ale může jednat o soukromý projekt, který se současným zaměstnáním nijak nesouvisí. Může se jednat dokonce o vlastní podnikání, po kterém již delší dobu toužíte. Nevrhejte se ale do tohoto nového projektu po hlavě bez předchozího zvážení. Tento projekt je pro vás sice prospěšný, ale bude vyžadovat pořádnou dávku studia. Zjistěte si všechny potřebné informace a požadavky pro úspěšné dotažení do cíle. Právě důkladná připravenost pro vás totiž může být mnohem lepším přítelem než rychlost. 

Očekávejte velmi zajímavou nabídku
Očekávejte velmi zajímavou nabídku | Zdroj: Robert Kneschke / Shutterstock

Panna (23. 8. – 22. 9.) 

Čtverka holí 

To, co vás doposud trápilo, se na konci července konečně úspěšně vyřeší. Toto řešení přijde poměrně nečekaně a bez vašeho většího zásahu. Půjde spíše o zásah osudu. Toto vyústění situace potěší nejen vás, ale také lidi z vašeho okolí, kterým na vás opravdu záleží. A právě to bude ta nejvhodnější chvíle pro oslavy. Vaše okolí vás v těžkých chvílích podporovalo a bylo vám velkou oporou. Dejte jim najevo, že si jejich pomoci vážíte a naplánujte společnou oslavu těchto krásných událostí. Nemusí jít nutně o velkou předraženou párty plnou alkoholu. Své milované zajisté potěšíte také krásným výletem, piknikem nebo příjemnou letní grilovačkou. Užijte si pocit klidu, který ve vás vyřešení této situace vyvolává. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

Pětka pohárů 

Máte před sebou bohužel poměrně náročné období. O nějaké situaci nebo konkrétním člověku jste měli poměrně zkreslené představy. A ty se velmi rychle rozplynou jako pára nad hrncem. Budete mít tendence propadat depresím a vidět svět v těch nejčernějších barvách. To je ale velká škoda. Kvůli tomu totiž budete přehlížet to pozitivní, co vám tato nepříjemná situace přináší. Vyplačte se, ale nepropadejte zoufalství příliš dlouho. seberte veškerou energii a obraťte tuto situaci ve svůj prospěch. Stačí uklidnit svou mysl a vnímat celou situaci komplexněji a pozitivněji. Zjistíte tak, že na vás čekají mnohem lepší možnosti. 

Zdroj článku:
Autorský text