Ovocná matematická operace potřebuje odhalit svůj výsledek. Troufnete si?

Ovocná matematická operace potřebuje odhalit svůj výsledek. Troufnete si? Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

V dnešním článku se zaměříme na další matematický IQ test. Tento úkol vyžaduje trpělivost a správný úhel pohledu. Jste připraveni přijít na skryté číslo, které skrývá ovocná matematická operace?

Před sebou budete mít obrázek s několika druhy ovoce. Některá mají čísla, na některá musíte přijít sami. Hlavním úkolem je ovšem přijít na výsledek, který dává ovocná kombinace. Pečlivě prohlédněte všechna čísla a logicky je rozeberte tak, abyste přišli na skryté číslo. Nezapomeňte, že každé číslo má svůj význam a může být klíčem k řešení. Nezoufejte, pokud se vám na první pokus nedaří, důležité je být trpělivý a logicky uvažovat. Hodně štěstí.

Odhalte skryté číslo za otazníkem

Odhalte skryté číslo za otazníkem.
Odhalte skryté číslo za otazníkem | Zdroj: Shutterstock

Podařilo se vám vyřešit tuto zapeklitou hádanku? Dnešní test byl trochu nepřehledný, a proto se mohlo stát, že vás zmátl a nezvládli jste na skryté číslo přijít. Jestli tomu tak je, nezoufejte. Každý úkol je příležitostí k učení se a zlepšování. Pokud jste však našli správnou odpověď, blahopřejeme vám! Odvedli jste skvělou práci. Tyto matematické testy mohou být velmi jednoduché, ale i velmi těžké. Dnes jste si zkusili zlatý střed.

Níže si můžete ověřit svůj výsledek.

Správný výsledek

Správný výsledek
Správný výsledek „ovocné operace“ je číslo 16 | Zdroj: Shutterstock

Pokud jste si dnešní IQ test užili, sdílejte ho mezi své přátele. Podobné úkoly mají výborný vliv na podporu kognitivních funkcí a oddalují stárnutí mozku. Jsou tak skvělou prevencí před některými duševními nemocemi. Zároveň dokáží skvěle odbourat stres nebo trému. Trénink paměti a soustředění přináší mnoho výhod pro náš mozek. Proto se porozhlédněte po našem webu a zkuste si i další hádanky a IQ testy.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text