90 % populace zvládne tento lehký test za 5 vteřin

90 % populace zvládne tento lehký test za 5 vteřin Foto: Pure Imagination / Shutterstock
Publikováno:
2 min

V dnešním článku se podíváme na sklenice s čísly. Jedná se o klasický matematický test, který je ale tak jednoduchý, že jej musíte zvládnout do 5 vteřin. Postačí vám k tomu pouze nejzákladnější matematické znalosti.

Dnes se stanete detektivem, který musí přijít na správné výsledky ve velice krátkém čase. Jakmile se podíváte na obrázek se zadáním, věříme, že okamžitě přijdete na celé řešení této výzvy. Nehledejte v tom žádné složitosti a pracujte pouze s tím, co uvidíte před sebou. V tomto případě ani nemusíte nastavovat čas, protože jsme přesvědčeni, že všechny výsledky budete znát do pár vteřin. Takže... jste připraveni? Pusťte se do toho.

Vypočítejte všechny výsledky

Vypočítejte všechny výsledky do 5 vteřin.
Vypočítejte všechny výsledky do 5 vteřin | Zdroj: Pure Imagination / Shutterstock

Zvládnutí tohoto testu vyžaduje rychlost a naprostou koncentraci. Pokud jste využili obojí, a vypočítali tak správně všechny výsledky do 5 vteřin, zasloužíte si gratulaci! Někomu to možná přijde velice jednoduché, ale někomu může vyřešení chvíli trvat. Nejdůležitější je, že jste si tento test zkusili. Pravidelným procvičováním podobných hádanek udržujete svůj mozek v kondici.

Nyní si ověřte, zda jsou vaše výsledky správné.

Správné řešení

Správné výsledky jsou (od vrchu): 1,4,2 a 1.
Správné výsledky jsou (od vrchu): 1 ,4, 2 a 1 | Zdroj: Pure Imagination / Shutterstock

Věříme, že jste si s tímto testem poradili na jedničku. Pokud se vám líbil, podělte se o něj se svými přáteli a rodinou. Jednak se skvěle podbavíte, jednak zjistíte, jak jsou na tom se svými schopnostmi oni. Podobné úkoly mají navíc pozitivní vliv na naši mysl a paměť. Nezapomeňte se tedy podívat na naše stránky, kde najdete nespočet dalších logických hádanek a testů.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text