Vytaste své matematické znalosti a odhalte skryté číslo

Vytaste své matematické znalosti a odhalte skryté číslo Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

Tento článek vás zavede do světa matematických hádanek, kde budete muset odhalit skryté číslo. Zkuste se ponořit do této zapeklité hádanky a zjistit, jaké matematické tajemství se skrývá v dnešní výzvě.

Zapomeňte na rychlé odhadování, tento úkol vyžaduje pečlivé prozkoumání. Před sebou uvidíte matematické příklady, které jsou sestavené z hroznů, mrkve a ředkve. Vy musíte přijít na číslo, které skrývá otazník. Věříme, že je vám tato činnost již velice dobře známá. A pokud jste tu nováčky, alespoň máte možnost vyzkoušet si jednu z výzev, které najdete na našich stránkách. Pokud si tedy troufáte, pokračujte a zkuste se dopočítat správného výsledku.

Odhalte skryté číslo

Odhalte číslo skryté za otazníkem.
Odhalte číslo skryté za otazníkem | Zdroj: Shutterstock

Zadařilo se? Nakonec to nebylo tak hrozné, co myslíte? Pokud jste odhalili skryté číslo, patří vám velká gratulace za vaši pozornost a logické uvažování! Ne každý dokáže takovou výzvu úspěšně zvládnout. Pokud se vám však tentokrát nedařilo, nezoufejte. Některé matematické úkoly vyžadují více času a praxe. Důležité je nevzdávat se a stále se učit novým věcem. Příště si určitě hravě poradíte.

Nyní se podívejte na správný výsledek.

Správný výsledek

Správný výsledek je číslo 18.
Správný výsledek je číslo 18 | Zdroj: Shutterstock

Pokud se vám tento IQ test líbil, sdílejte ho mezi svými přáteli a rodinou, protože podobné hádanky a kvízy podporují mentální schopnosti a pomáhají oddálit stárnutí mozku. A co víc, vyplňování podobných kvízů přináší radost a zábavu. Takže se podívejte na náš web a zkuste si i další IQ testy a kvízy.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text