Prověřte své matematické schopnosti s tímto ovocným IQ testem

Prověřte své matematické schopnosti s tímto ovocným IQ testem Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

V tomto článku vás čeká zábavná a jednoduchá úloha – rozluštění matematické hádanky. Je zapotřebí správného logického uvažování a naprostá soustředěnost. Pokud oplýváte těmito vlastnostmi, můžete se pokusit o vyřešení dnešní výzvy.

Vaším úkolem bude odhalit, jaký druh ovoce skrývá jaké číslo, a následně vypočítat výsledek neznámé. Pečlivě si projděte celý obrázek. Ikdyž se to může zdát na první pohled náročné, nemusíte mít obavy. Jedná se o jednodušší druh IQ testu, kde vám postačí základní matematické znalosti. Důležité je, abyste byli trpěliví a nevzdávali se hned v první minutě. Na konci článku si pak ověřte váš výsledek.

Odhalte skryté číslo

Odhalte číslo skryté za otazníkem.
Odhalte číslo skryté za otazníkem | Zdroj: Shutterstock

Povedlo se vám vyřešit tuhle zapeklitou hádanku? Pokud ano, srdečně vám gratulujeme! Tento matematický IQ test není pro každého a váš úspěch je skvělým důkazem vaší schopnosti logicky uvažovat a hledat skryté souvislosti. Jestliže jste však na první pokus neuspěli, nezoufejte. Každým dalším pokusem se vaše schopnosti zlepší, a brzy tak budete zvládat podobné výzvy s přehledem.

Níže se podívejte na správný výsledek.

Správný výsledek

Správný výsledek je číslo 40.
Správný výsledek je číslo 40 | Zdroj: Shutterstock

Sdílejte tento matematický IQ test s vaší rodinou a přáteli. Pravidelné procvičování paměti, soustředění a logického uvažování vám může přinést mnoho výhod a zlepšení vaší mentální pohody. Nezapomeňte také navštívit náš web a vyzkoušet další zajímavé kvízy, které vás pobaví a posunou vaše intelektuální dovednosti na další úroveň.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text