Procvičte si své matematické znalosti a odhalte skryté číslo

Procvičte si své matematické znalosti a odhalte skryté číslo Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

V tomto článku vás čeká výzva pro vaše matematické IQ. Budete muset využít své matematické schopnosti a logiku. Dejte své mozkové závity do pohybu a zkuste rozluštit tuto hádanku.

Před sebou uvidíte několik příkladů složených z různých druhů stromů. Každý strom má své číslo. Jakmile zjistíte, který strom má které číslo, musíte vypočítat poslední příklad, u kterého neznáme výsledek. Není to o rychlosti, ale spíše o precizním myšlení a důslednosti. Nehledejte v tom nic záludného a složitého. Jedná se o jednoduchou hádanku, na kterou určitě přijdete. Držíme vám pěsti.

Odhalte skryté číslo

Odhalte číslo skryté za otazníkem.
Odhalte číslo skryté za otazníkem | Zdroj: Shutterstock

Podařilo se vám rozlousknout tuhle hádanku? Pokud jste byli úspěšní, gratulujeme vám! Jestli jste ale nepřišli na správné řešení, nezoufejte. Matematické IQ testy jsou skvělým tréninkem pro váš mozek a i neúspěch nám může ukázat oblasti, na kterých můžeme pracovat a zlepšit se. Neztrácejte tedy naději a trénujte svůj mozek i nadále.

Níže se můžete podívat na správný výsledek.

Správný výsledek

Správný výsledek je číslo 34.
Správný výsledek je číslo 34 | Zdroj: Shutterstock

Sdílejte tento IQ test i se svými blízkými. Matematické IQ testy a logické hádanky mají pozitivní vliv na naši mozkovou aktivitu. Doporučujeme tedy pravidelný trénink, aby vaše schopnosti časem neochably. Navštivte náš web, kde najdete spoustu dalších úkolů a hádanek.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text