V těchto znameních se rodí ty nejúžasnější maminky

V těchto znameních se rodí ty nejúžasnější maminky Foto: Roman Samborskyi / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Pokud jste právě v očekávání a bojíte se, zda vám mateřství půjde hladce od ruky, nebo se s ním budete trápit, dnešní článek může být ten pravý pro vás. Dozvíte se, jaká znamení jsou jako stvořená pro mateřství.

Na druhou stranu se nebojte, pokud se zde vaše znamení neobjeví. Mateřství vám může jít stejně hladce, tyto znamení mají však všeobecně lepší předpoklady k tomuto těžkému údělu.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Jako maminka budete velmi cílevědomá a budete v tomto stylu vést i své děti. Nejenom váš rozvrh, ale i jejich tak bude vždycky plný. Vaše děti budete podporovat v tom, aby smysluplně naplňovaly svůj čas, a tak je budete vozit na kroužky klidně i každý den.

Další vaší skvělou vlastností je to, že nebudete své děti příliš chránit, ale naučíte je, jak svět doopravdy funguje. Pokud se však spálí nebo se jim nebude dařit, budou vědět, že se vždy mohou spolehnout na vaše hřejivé obětí a rameno, na kterém se mohou vždy vybrečet.

Nebudete sice matka, která je jemná, ale to nemusí být vždy špatně. Vaše děti budou opravdu připraveny na život a je pravděpodobné, že díky tomu to i dotáhnou velmi daleko.

Vaše deti budou připravené na život
Vaše deti budou připravené na život | Zdroj: Evgeny Atamanenko / Shutterstock

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Matky ve znamení Blíženců budou pro své potomky nejenom úžasnou mámou, ale také skvělou kamarádkou. Vaše schopnost komunikace vám dá tu sílu komunikovat jak s mladšími děti, tak i s těmi staršími. A pokud se bojíte, že toto bude platit pouze s holčičkami, možná budete překvapeni. Vaše znamení by mělo být schopno bavit se a mít velmi blízký vztah i s dětmi opačného pohlaví.

Díky skvělé schopnosti komunikovat vám také nebude dělat větší problém s vašimi dětmi mluvit opravdu o čemkoli a budou se vám rády svěřovat.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Matky ve znamení Raka mohou být charakterizovány i jedním slovem: ochranitelky. Jako matka Rak budete své děti chránit i vlastním tělem, pokud to bude možné. Navíc dokážete svým dětem i aktivně naslouchat a dáváte dětem pocit lásky a tepla domova.

Děti se k vám tak budou rády vracet, i když opustí vaše rodinné hnízdo. Navíc máte taky veliké vlohy pro smysluplnou komunikaci mezi vámi a vašimi potomky a dokážete být velmi empatická. I tato vlastnost je poměrně klíčová, pokud se chystáte stát se skvělou maminkou.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Matky ve znamení Kozoroha jsou velmi pracovité a dokážou se bít za to, na čem opravdu záleží. Tyto vlastnosti budou vštěpovat i svým dětem, a tak se řadí na první příčky ve znameních, které budou ty nejlepší maminky.

Navíc jste známy tím, že jste pro ty, které milujete a na kterých vám záleží, schopny udělat cokoli, co jim na očích vidíte. Pokud tak vaše děti budou v jakémkoli nebezpečí, budou vědět, že se vždy mohou spolehnout na jejich maminku, která je ochrání a dá jim pocítit v krizových chvílích tak potřebný pocit lásky a bezpečí.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Jako matky Ryby budete své děti vést na cestě k jejich snům. Jelikož i vy sami jste snílci, nebudete své děti od jejich cílů a snů odrazovat. Máte také blízký vztah k přírodě, a tak do ní děti budete často brát a seznamovat je s tou krásou, která nás v přírodě obklopuje.

Budete svým dětem vštěpovat laskavého ducha a naučíte je myslet více na ostatní. Z vašich dětí tak nevyrostou sobci a budou na své okolí působit velmi pozitivně. Pokud jste ve znamení Ryb, nemusíte se mateřství bát. Vaše znamení bylo pro mateřství jako stvořeno.