Velký víkendový horoskop: Býky čekají změny, Lvi si užijí cestování a Štíři naprosto zazáří

Velký víkendový horoskop: Býky čekají změny, Lvi si užijí cestování a Štíři naprosto zazáří Foto: sunfe / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Víkend přinese některým lidem klid a odpočinek, a jiným zase pořádnou dávku vzrušení, na kterou jen tak nezapomenou. Do jaké skupiny se bude řadit právě vaše znamení zvěrokruhu? 

Víkend už se kvapem blíží a přináší nám poměrně pěkné slunečné energie. Přesto se ale mohou nad námi zatáhnout mraky a přinést nám trochu nepříjemných chvil. Není ale nutné propadat panice. Nepůjde o nic dramatického a vše bude spíše o našem úhlu pohledu. Snažte se proto zůstat optimisty a dívejte se o víkendu na svět s úsměvem. 

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

Devítka pohárů 

Čeká vás velmi příjemný víkend. Budete si užívat každou jeho vteřinu, protože budete konečně dělat to, co vás opravdu baví. Dostatek času budete mít také na odpočinek, který již tolik potřebujete. 

Býk (21. 4. – 21. 5.) 

Věž 

Připravte se na velmi nečekané události, které na vás tento víkend čekají. Nemusí jít nutně o nic negativního. Tyto změny mohou být i pozitivní. Ale jelikož přijdou jako blesk z čistého nebe, budete ze začátku velmi zaskočení. 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) 

Pětka pohárů 

O víkendu se vám nebude dařit příliš dobře. Nepouštějte se proto do žádných velkých úkolů a raději se zaměřte na odpočinek a kvalitní spánek. Načerpáte tak potřebnou energii a vyhnete se problémům. 

Blíženci dopřejte si relax
Blíženci, dopřejte si relax | Zdroj: Dasha Petrenko/ Shutterstock

Rak (22. 6. – 22. 7.) 

Trojka holí 

O víkendu uděláte konečně tlustou čáru za minulostí a spolu se svými kamarády a rodinou začnete pracovat na své budoucnosti. Ujasníte si své myšlenky, priority a postoje a díky tomu se budete moci posunout dále. 

Lev (23. 7. – 22. 8.) 

Vůz 

O víkendu na vás čeká cesta, která pro vás bude velmi významná. Na této cestě můžete potkat člověka nebo prožít situace, které vám naprosto změní život. Buďte obezřetní, ale zároveň se nebraňte novým zkušenostem. 

Panna (23. 8. – 22. 9.) 

Osmička pentaklů 

Bylo by vhodné, abyste víkend věnovali vzdělávání a seberozvoji. Právě to totiž teď potřebujete nejvíce. Můžete si přečíst zajímavou knihu, věnovat nějaký čas meditaci nebo se začít učit nový jazyk. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.) 

Mág 

Víkend si nejvíce užijete, pokud zapojíte vlastní kreativitu. Právě ta totiž bude na velmi vysoké úrovni. Využijte své skvělé nápady a začněte pracovat na projektech a aktivitách, které již delší dobu odkládáte. 

Štír (24. 10. – 22. 11.) 

Hvězda 

O víkendu zažijete nádherné chvíle. Dařit se vám bude především doma. S partnerem budete na stejné vlně a budete velmi příjemně naladěni. Podařit se tak může i plánované těhotenství. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.) 

Dvojka pohárů 

O víkendu prohloubíte svůj vztah s člověkem, na kterém vám velmi záleží. Toto spojení bude až osudové a přinese vám do života štěstí a mnoho krásných chvil. Máte se na co těšit. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

Pětka pentaklů 

O víkendu si dobře pohlídejte své finance. Budete ve velmi rozhazovačné náladě, a snadno by se tak mohlo stát, že se o velké množství peněz připravíte. Tato ztráta by jen těžko šla vzít zpět. Myslete na to, než začnete utrácet své peníze. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) 

Pětka holí 

Tento víkend budete velmi ambiciózní a budete toužit po úspěchu a výhře. Ideálním programem pro vás tak mohou být nejrůznější závody a soutěže. Nebojte se experimentovat a vyzkoušejte něco, co jste doposud ještě nedělali. 

Vyzkoušejte něco nového
Vyzkoušejte něco nového | Zdroj: Mauricio Graiki/ Shutterstock

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 

Královna holí 

Dejte si velký pozor na panovačnost a sklony k rozkazování. I když vás pohání dobré úmysly, vaše okolí by to nemuselo vzít příliš dobře, a vy byste se tak nevyhnuli hádkám a konfliktům. Zkuste více naslouchat. 

Zdroj článku:
Autorský text