Test vašeho IQ: Odhalte tajemství ovocné rovnice

Test vašeho IQ: Odhalte tajemství ovocné rovnice Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

V tomto článku se budete snažit odhalit skryté číslo ve složité rovnici plné ovoce. Nebo nakonec není tak složitá? No, můžete posoudit sami. Pamatujte, že vám k vyřešení stačí pouze obrázek a vaše hlava.

Před vámi je výzva, která vyžaduje nejen pozornost, ale také logiku. Vaším úkolem bude odhalit, jaké číslo skrývá jedna hruška. Prohlédněte si pečlivě každé ovoce, každé číslo a zkuste je logicky rozebrat. Buďte opravdu důkladní, protože stačí, abyste se špatně podívali, a celý výsledek je rázem špatně. Věříme, že dříve či později pochopíte, v čem je „zakopaný pes“, a dotáhnete tak tento úkol do konce. Pokud by to na vás bylo příliš, najdete na konci článku správný výsledek.

Odhalte skryté číslo

Odhalte číslo, které skrývá hruška.
Odhalte číslo, které skrývá hruška | Zdroj: Shutterstock

Povedlo se? Pokud ano a skutečně jste přišli na skryté číslo, srdečně vám blahopřejeme! Tato výzva nebyla jednoduchá, a proto si zasloužíte uznání za váš úspěch. Pokud se vám to tentokrát nedařilo, nezoufejte. Uvidíte, že s každým dalším úkolem budete lepší a lepší. Zkoušejte to znovu a uvidíte, jak se vaše matematické schopnosti postupně zdokonalují.

Níže se podívejte na správný výsledek.

Správný výsledek

Hruška skrývá číslo 25.
Hruška skrývá číslo 25 | Zdroj: Shutterstock

Doufáme, že se vám dnešní IQ test líbil. Pokud ano, sdílejte jej mezi své přátele a kolegy. Tím je povzbudíte k tréninku svého mozku a společně se můžete bavit při řešení dalších matematických výzev. Na našem webu najdete i další zajímavé kvízy a testy, které vám pomohou rozvíjet vaše schopnosti a posilovat vaše myšlení.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text