Rozluštěte matematickou hádanku v zábavném IQ testu

Rozluštěte matematickou hádanku v zábavném IQ testu Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

Matematické IQ testy, ve kterých musíte přijít na skryté číslo, jsou někdy hodně složité. Naštěstí jsou tu i jednodušší testy jako je například ten dnešní. V něm budete pátrat po výsledku ovocné rovnice.

Dnes vás moc trápit nebudeme. Je před vámi další ovocný IQ test, ve kterém bude vaším úkolem vypočítat číslo ovocné rovnice. Abyste to úspěšně zvládli, musíte nejdříve přijít na čísla jednotlivých druhů ovoce. Podívejte se pozorně na všechny druhy v obrázku a snažte se rozluštit jejich skrytý význam. Buďte trpěliví a nedívejte se předem na správný výsledek. Uvidíte, že vás řešení brzy napadne. 

Odhalte skryté číslo

Odhalte skryté číslo.
Odhalte skryté číslo | Zdroj: Shutterstock

Jak se vám dnes zadařilo? Dokázali jste se dopočítat správného výsledku? Pokud ano, srdečně vám gratulujeme! Už tu byly i těžší úkoly, ale i přesto mohl dnešní úkol někoho dosti potrápit. Proto, jestli se vám nepodařilo přijít na řešení dnešní výzvy a neodhalili jste správný výsledek, nic se neděje. Důležité je, že jste se o to pokusili a procvičili své mentální schopnosti.

A zde máte výsledek.

Správný výsledek

Správný výsledek je číslo 12.
Správný výsledek je číslo 12 | Zdroj: Shutterstock

Sdílejte tento matematický IQ test s přáteli a rodinou, protože podobné úkoly mají pozitivní vliv na podporu kognitivních funkcí a oddalují stárnutí mozku. A nezapomeňte, že na našem webu naleznete další zajímavé kvízy a testy, které vás budou bavit a rozvíjet vaše mentální dovednosti ještě více.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text