Matematická hádanka plná ovoce: Přijdete na skryté číslo?

Matematická hádanka plná ovoce: Přijdete na skryté číslo? Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

V dnešním článku ověříme, co si pamatujete z hodin matematiky na škole. Čeká na vás další IQ test, ve kterém budete počítat skryté číslo. Pokračujte, pokud si troufáte.

Aby jste úspěšně prošli tímto logickým testem, budete muset pečlivě prozkoumat všechna čísla, všechny druhy ovoce a jejich vztahy mezi sebou. Při pohledu na obrázek se to může zdát složité, ale nemusíte mít obavy. Stačí jen chvíli přemýšlet a brzy pochopíte, jakým postupem se dopracovat správného výsledku. Pokud jste tedy připraveni, pusťte se do toho.

Odhalte skryté číslo

Odhalte číslo skryté za otazníkem.
Odhalte číslo skryté za otazníkem | Zdroj: Shutterstock

Uspěli jste v dnešní výzvě? Pokud ano, patří vám velká gratulace. Je vidět, že jste ve formě a tento úkol vám nedělal problém. Pokud jste nepřišli na skryté číslo, nezoufejte. Tyto úkoly jsou výzvou pro každého, ale každým dalším a dalším kvízem či testem zvyšujete šanci úspěchu.

 

Nyní se můžete podívat na správný výsledek.

Správný výsledek

Správný výsledek je číslo 14.
Správný výsledek je číslo 14 | Zdroj: Shutterstock

Doufáme, že se vám dnešní IQ test líbil. Sdílejte jej s přáteli a rodinou a uvidíte, jak si s ním poradí oni. Prostřednictvím takovýchto kvízů si můžete trénovat paměť, soustředění a logické myšlení. A nezapomeňte, že na našem webu najdete mnoho dalších zajímavých kvízů a IQ testů, které vás pobaví a pomohou vám rozvíjet vaše schopnosti.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text