Tajemná výzva: Dokážete přijít na skrytý výsledek do jedné minuty?

Tajemná výzva: Dokážete přijít na skrytý výsledek do jedné minuty? Foto: Leh / Shutterstock
Publikováno:
2 min

V dnešním článku na vás čeká oblíbená IQ aktivita – odhalování skrytého čísla v ovocno-zeleninové rovnici. Někdy může jít o jednoduchý úkol, někdy se nemůžete dopídit správného výsledku ani po několika minutách. Vyzkoušejte, zda si s tímto úkolem poradíte, nebo budete potřebovat nakouknout do správného řešení.

Při tomto testu je klíčová pozornost a základní matematická znalost. Pečlivě se podívejte na každé číslo, na každý druh ovoce či zeleniny a logicky je rozeberte tak, abyste pochopili jejich spojitost. Nečekejte, že to bude jednoduché – tento úkol vyžaduje dostatek trpělivosti a jen opravdový mistři jej zvládnou vyřešit do 60 vteřin. Věříme, že si s tím nakonec poradíte. Ale kdyby se přeci jen vyskytly komplikace, na konci článku najdete správné řešení.

Odhalte skryté číslo

Odhalte číslo skryté za otazníkem.
Odhalte číslo skryté za otazníkem | Zdroj: Shutterstock

Tak jak jste si poradili s touto zapeklitou hádankou? Věřte, že tento test nebyl snadný, a pokud jste neodhalili skryté číslo, rozhodně nebuďte zklamaní. Každému se někdy nedaří. Uvidíte, že příště na výsledek přijdete. Pokud se vám ale podařilo odhalit tajemství obrázku a vypátrali jste správné číslo, srdečně vám gratulujeme! Pravidelným tréninkem paměti a pozornosti svoje výsledky ještě více zlepšíte.

Teď se můžete podívat na správný výsledek.

Správný výsledek

Skryté číslo je 51.
Skryté číslo je 51 | Zdroj: Shutterstock

Pokud se vám dnešní logická hádanka líbila, sdílejte ji i mezi své přátele. Podobné úkoly mají výborný vliv na podporu kognitivních funkcí a oddalují stárnutí mozku. A nezapomeňte, že na našem webu najdete i další zajímavé kvízy a hádanky, které vám pomohou zlepšit vaše schopnosti.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text