Indiánský horoskop na červenec: Havrane neinvestuj, Lososa čeká průlom v kariéře

Indiánský horoskop na červenec: Havrane neinvestuj, Lososa čeká průlom v kariéře Foto: Brian A Jackson / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Jak se posouváme do tohoto slunečného a energického měsíce, je vhodný čas podívat se na to, jaké vlivy a energie nám indiánský horoskop přináší. Tento systém astrologie, zakořeněný v dávných kulturách domorodých amerických kmenů, nám nabízí jedinečný pohled na osobnostní rysy a charakteristické vlastnosti spojené s každým znamením.

Indiánský horoskop přisuzuje lidem vlastnosti zvířat. Ukazuje nám, jaké zřejmé i skryté vlastnosti jsme v den našeho narození získali a s čím se budeme muset po celý náš život potýkat. Pojďme se podívat na to, co nám přináší tato magická a moudrá cesta v tomto měsíci!

Sokol (21. března – 19. dubna)

Povahové rysy: nezávislost, odvaha, cílevědomost

Co vás čeká: Touha po párty či divoké oslavě je pro vás velmi silná celý první týden července. Vaše kreativita se zvyšuje a naplní se po 10. červenci. Nedovolte ostatním, aby vás srazili dolů – zvýšenou pozornost mějte 20. Někdo chystá podraz.

Bobr (20. dubna – 20. května)

Povahové rysy: trpělivost, vytrvalost, pečlivost, spolehlivost

Co vás čeká: Hned 2. den prázdnin se ve vás zrodí silná touha udělat něco impulzivního; dejte si pozor. Lidé budou mít tendenci vidět věci vaším způsobem 11. a 12 a velmi šťastná zpráva přijde na konci měsíce – 27. přesněji.

Jelen (21. května – 20. června)

Povahové rysy: vynalézavost, komunikativnost, adaptabilita

Co vás čeká: První den vám sen může přinést významnou zprávu týkající se peněz. Vaše intuice je velmi silná sedmého dne. Okolo 23. očekávejte neočekávané události.

Očekávejte neočekávané události
Očekávejte neočekávané události | Zdroj: Cast Of Thousands / Shutterstock

Datel (21. června – 22. července

Povahové rysy: citlivost, intuice, ochranný instinkt

Co vás čeká: V pátek sedmého můžete strávit s přáteli skvělý čas – vyrazte na výlet nebo si dejte alespoň sklenku dobrého vína v podvečer na zahrádce. Od 16. po 17. budete zářit a vynikat. Mějte flexibilní plány, může se stát něco nepředvídatelného.

Losos (23. července – 22. srpna)

Povahové rysy: kreativita, vitalita, hbitost, charisma

Co vás čeká: Průlomový nápad ve vaší kariéře dostanete hned 1. července. Sny v půlce měsíce vás budou vést správným směrem! Nenechte sebou zametat – zvlášť 21.

Medvěd (23. srpna – 22. září)

Povahové rysy: statečnost, síla, praktičnost

Co vás čeká: Devátého bude ten pravý čas vyrazit s vaším partnerem a přáteli na dvojrande. Kolem 17. nic nekupujte, je totiž velmi pravděpodobné, že zaplatíte až příliš mnoho. Na konci měsíce zažijete dny, kdy budete nejvíce okouzlující pro okolí.

Havran (23. září – 22. října)

Povahové rysy: inteligence, tajemno, analytické myšlení, skromnost

Co vás čeká: Havrani, pozor! Druhy červencový den nebude nejlepším pro investice. Lidé mají tendenci souhlasit s tím, co říkáte 23. a 24. dne. Využijte toho ve váš prospěch.

Had (23. října – 21. listopadu)

Povahové rysy: transformace, mystika, extrémní emocionalita

Co vás čeká: Nenechte se ostatními manipulovat slovy! Máte na víc. Vaše kariéra se pro vás stane o něco důležitější po 22. dni. Na konci měsíce zazáříte.

Sovy (22. listopadu – 21. prosince)

Povahové rysy: moudrost, duchovnost, vnímavost

Co vás čeká: Konečně vás napadne, jak si na své práci vydělat více peněz. Po vyhrané argumentaci 17. už nepokračujte v dalších diskuzích. Na konci měsíce byste měli býti ve středu pozornosti.

Husa (22. prosince – 19. ledna):

Povahové rysy: ambice, vytrvalost, praktičnost

Co vás čeká: Najděte fyzickou aktivitu, kde byste využili tu energii, co cítíte. Sedmého budete zvláště tvořivý. Avšak dávejte pozor, jak moc vás dokáží ovlivnit ostatní.

Využijte svou energii
Využijte svou energii | Zdroj: Billion Photos/ Shutterstock

Vydra (20. ledna – 18. února)

Povahové rysy: originalita, vtip, nezávislost, logika

Co vás čeká: Vaše neustálá impulzivita vás dožene hned na začátku měsíce. Přesto se dále rozhodujete na základě vlastní intuice. Avšak před sdílením svého názoru 23. si pečlivě promyslete následky.

Vlk (19. února – 20. března)

Povahové rysy: empatie, intuice, tvořivost

Co vás čeká: V pátek 7. 7. jste hvězdou v jakékoliv společnosti. Tento měsíc je pro vás příznivé psaní – obzvlášť na konci měsíce je vaše kreativita nejsilnější.

Avšak všechny znamení pamatujte! Rok 2023 má velmi silné turbulence v lásce a vztazích. Silné hádky, silné emoce, vášnivé vzpomínky – to vše vám může letošní léto přinést.