Finanční problémy v červenci čekají na tato 3 znamení – utrácení se důrazně nedoporučuje

Finanční problémy v červenci čekají na tato 3 znamení – utrácení se důrazně nedoporučuje Foto: Mihai_Andritoiu / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Nikdo si nepřeje skončit na mizině. Přesto se to stává a pokud si nedáte pozor, kolik utrácíte, může se to lehce stát i vám, jakkoli se tomu budete bránit. Přečtěte si, zda právě vy byste si neměli dát pozor na to, za co utrácíte své těžce vydělané peníze

Přijít o všechny své peníze rozhodně nechcete, obzvláště pokud jste k penězům přilnuli. Naneštěstí se vám to může stát lehce. Dvě ze tří znamení zvěrokruhu, která v tomto článku zmiňujeme, jsou totiž na bohatství zvyklá a jsou ochotna udělat cokoli pro to, aby peníze měla vždy k dispozici. Přečtěte si náš článek, abyste zjistili, zda patříte mezi lidi, kteří by si v červenci měli dát na své peníze velký pozor a raději neutráceli vůbec, aby jim na konci měsíce vůbec nějaké peníze zbyly.

Býk (20. dubna – 20. května)

Obvykle hodně šetříte, avšak v červenci budete mít značné finanční problémy. Chytíte se první příležitosti k vydělání velkého množství peněz, ale vaše očekávání budou tak vysoká, že začnete do této příležitosti investovat a také si budete dělat radost, a nakonec se nevyplní. Vy se tak lehce můžete ocitnout na mizině, pokud se nebudete s utrácením držet zpátky. Přemýšlejte, zda vaše plány budou skutečně tak výnosné, jak si myslíte, a nepřehánějte to se svým sebevědomím a utrácením, jinak skončíte opravdu špatně.

Zejména 17. července si budete chtít dopřát hodně luxusu. Půjdete do obchodu, kde se vám bude líbit nějaká drahá věc, a vy si pomyslíte, že tuto věc musíte za každou cenu získat. Bohužel se přepočítáte. Pokud si chcete uchránit své bohatství, není třeba schovávat peníze do trezoru – skutečným nebezpečím pro váš poklad totiž budete vy sami. Chcete-li si nově zařídit váš příbytek, nechte to na jindy, tento měsíc byste se nerozhodli správně a akorát byste zaplakali. Další hrozbou pro vaše úspory jsou lidé, kteří se mohou koncem měsíce objevit ve vašem životě – budou s vámi manipulovat, aby z vás vytáhli peníze. Nevěřte proto nikomu, ani svým nejbližším, a to zejména poslední červencový týden.

Největší hrozbou budete Vy sami
Největší hrozbou budete vy sami | Zdroj: Andrey_Popov / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Ačkoli to na vás vůbec nesedí, tento měsíc budete hodně líní a nebude se vám chtít nic dělat. Práce vás bavit nebude, budete mít výsledky průměrného zaměstnance. To je prvním důvodem, proč můžete mít finanční problémy. Již od 3. července si budete chtít užívat života, což se může vyvinout v nadměrné utrácení za svou osobní pohodu. Myslíte si, že máte dostatek peněz na to, abyste mohli zvolnit. To může být pravda na začátku měsíce, avšak brzy zjistíte, že zůstatek na vašem bankovním účtu či bankovky schované různě po domově se vám ztenčují.

Nakonec můžete zjistit, že jste v těžkém minusu. Ani 17. července nezvolníte, přestože si můžete uvědomovat, že prostě potřebuje začít šetřit. Lepší pro vás bude užívat si života naplno. Jelikož začátkem měsíce začnete, již pro vás nebude pohodlné s tím přestat. Pokud se začnete přesvědčovat, že příští týden to v práci doženete a také se poohlédnete po jiném přivýdělku, abyste vyrovnali ztrátu, je to již s vámi zlé a můžete být přesvědčeni, že to samé si budete říkat začátkem příštího týdne i všechny dny v tomto týdnu. Teprve koncem měsíce začnete vše dohánět, ale to již bude pozdě. Je velmi pravděpodobné, že si budete muset půjčit.

Ryby (19. února – 20. března)

Začnete nadměrně rozhazovat za členy své rodiny i kamarády, a navíc vás práce nebude bavit. Ještě k tomu získáte velké množství nových přátel, za něž budete utrácet všechny své úspory. Spíše než na práci se zaměříte na lidi kolem vás a také na nové koníčky, které vás také budou něco stát. Až si všimnete, že již nemáte příliš mnoho peněz (to se stane zhruba v polovině měsíce), začnete přemýšlet, proč utrácíte peníze za ostatní, přestože většina z vašich takzvaných přátel vám nikdy nic nekoupí.

Řádně se nad svým životem i přístupu k životu zamyslíte, budete chtít změnit své chování. To ale bude další ztráta času, která vám peníze nevydělá, ba naopak začnete utrácet za sebe, poněvadž budete ve stresu. Nakonec si začnete hledat přivýdělek, ale místo soustředění se na práci, budete neustále myslet na vaši současnou finanční situaci, v důsledku čehož vykonáte jen minimum práce. V tomto měsíci byste neměli příliš utrácet, a pokud ano, tak pouze za své nejbližší a jen za ty nejnezbytnější věci.