3 znamení, která v měsíci červenec čeká bohatství – utrácet ale nebudou

3 znamení, která v měsíci červenec čeká bohatství – utrácet ale nebudou Foto: pathdoc/ Shutterstock
Publikováno:
4 min

Za chvíli tu máme sedmý měsíc v roce. Někteří z nás se ho nemohou dočkat, je to jejich oblíbená část roku a jsou hodně aktivní, co se týče zaměstnání. Jak si s penězi povedete vy? Zde jsou tři znamení zvěrokruhu, která se v tomto měsíci mohou těšit na zlepšení finanční situace.

Mezi námi chodí podstatně méně lidí takových, které by děsilo náhlé bohatství. Všechno totiž utratí, aby je peníze netížily, ne proto, že by chtěli utrácet. Pokud to není váš případ, budete nadšeni, když zde uvidíte své znamení zvěrokruhu.

Peníze se hodí opravdu na vše. Můžeme lépe zařídit byt, odjet na dovolenou či investovat do svých největších koníčků – nebo dokonce kariéry. Nemáte-li peněz nazbyt, hlídáte každou korunu. A pokud jste se narodili v jednom z následujících znamení, v měsíci červenec se vaše finanční situace dost zlepší. Čeká vás totiž náhlé bohatství, ať už tvrdou prací, či nečekaným darem od někoho jiného.

Rak (22. června – 22. července)

Tento měsíc budete mít hodně elánu a chuti do života. Bude se vám chtít dělat tolik věcí. Najdete si spoustu času na přesčasy, práce vás bude bavit. To mimochodem znamená, že se značně zlepší vaše finanční situace a penízky se jen posypou. Také si uvědomíte, že ne všechno si můžete dovolit koupit. Pokud vás v poslední době tížila vaše finanční situace, uvědomíte si více hodnotu peněz a začnete nejen rozhazovat za členy své rodiny a přátele, ale především si budete dávat peníze na stranu, kdyby se náhodou stalo, že vaše náhlé bohatství skončí.

Zejména v prvních třech týdnech července se budete hodně snažit, abyste se měli lépe než doposud. Ve čtvrtém týdnu zatoužíte po zaslouženém odpočinku – budete se stýkat se členy své rodiny. Část peněz padne za luxusní restaurace, ale stále vám bude zbývat dost peněz na to, abyste spořili.

Budete mít hodně elánu
Budete mít hodně elánu | Zdroj: simona pilolla 2 / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše nápady, které budou tento měsíc četné, vám pomohou zazářit ve vaší kariéře. V této oblasti budete mít opravdové štěstí, do práce se vrhnete po hlavě a budete se do ní těšit. O peníze nebude nouze, pokud nepodnikáte, váš zaměstnavatel si všimne vaší píle a ocení ji. Pokud podnikáte, váš zápal do práce k vám přitáhne nové klienty, nebudete si mít na co stěžovat. Utrácet příliš nebudete, větší část výdělku si schováte na horší časy.

Na konci července již získáte odměnu za svou pilně provedenou práci, vaše finanční situace se výrazně zlepší a vy si již budete moci dovolit pustit nějakou tu korunu, aniž by vás trápily výčitky svědomí, že jste neudělali nic, abyste zabezpečili svou budoucnost. V této době také získáte nový nápad, jak svou práci vylepšit, a zajistíte si lepší peníze i do budoucnosti, pokud tento nápad zrealizujete. Zároveň začnete přemýšlet, jak vydělat ještě více peněz, abyste se v následujících měsících tolik nenadřeli.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Již druhý červencový den se můžete těšit na skvělý nápad, který se zrodí ve vaší hlavě. Zaměřte se na něj, ještě tento měsíc vám vynese velké množství peněz. Možná si řeknete, že tento plán nemůže nikdy vynést žádné peníze, protože je příliš jednoduchý, opak je ale pravdou.

Začněte nad tím přemýšlet a již 10. července můžete pracovat na realizaci. Pokud si myslíte, že tento nápad je pro vás nerealizovatelný, požádejte o pomoc členy rodiny, rádi vám pomohou. Ke konci července již začnete vidět první výsledky a značně si finančně přilepšíte.

Pokud jste kvůli nedostatku peněz trpěli stresem či depresemi, tento měsíc tyto problémy vymizí a vy začnete vést spokojený život. Mimoto také získáte lépe placenou práci, a to vlastním přičiněním. S penězi budete moci dělat, co se vám zamane, ale vy si řeknete, že je investujete, abyste získali více peněz a byli lépe finančně zabezpečeni. V červenci vás čeká bohatství, neboť s penězi začnete zacházet opatrněji, a to je zapotřebí, abyste nebyli chudí.