Číselné kolo, které trochu potrápí váš mozek

Číselné kolo, které trochu potrápí váš mozek Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

V dnešním článku na vás čeká další logická hádanka. Tentokrát z trochu jiného soudku. Připravte se na náročný, ale zábavný úkol, který vás pobaví a zároveň procvičí vaše myšlení.

A co vás dnes vlastně čeká? Před sebou uvidíte matematické číselné kolo, které skrývá tajemné skryté číslo. Vaším úkolem bude rozklíčovat souvislost mezi jednotlivými čísly tak, abyste přišli na číslo, které skrývá otazník. Abyste ho odhalili, budete potřebovat nejen dobrý zrak, ale také logické myšlení a základní matematické znalosti. Zkuste si prohlédnout čísla z různých úhlů. Možná se zdají chaotická, ale s trpělivostí přijdete na to správné řešení.

Odhalte skryté číslo

Odhalte číslo skryté za otazníkem.
Odhalte číslo skryté za otazníkem | Zdroj: Shutterstock

Tak jak jste si poradili s tímto zapeklitým IQ testem? Odhalili jste chybějící číslo na číselném kole? Pokud ano, srdečně vám blahopřejeme! Tento úkol nebyl zrovna jednoduchý, a proto máte důvod k radosti. Pokud se vám to tentokrát nepovedlo, nezoufejte. Každý úkol je příležitostí pro zlepšení. Zkoušejte to znovu a uvidíte, jak se vaše matematické schopnosti postupně zdokonalují.

Teď si můžete zkontrolovat váš výsledek s tím naším.

Správný výsledek

Číslo, které chybí v číselném kole, je 20.
Číslo, které chybí v číselném kole, je 20 | Zdroj: Shutterstock

Pokud se vám dnešní IQ test líbil, nezapomeňte jej sdílet se svými přáteli a rodinou. Podobné úkoly mají pozitivní vliv na podporu kognitivních funkcí. Přispějte k rozvoji myšlení vašich přátel a rodiny tím, že je pobídnete k této výzvě. Procvičujte vaši paměť, soustředění a další schopnosti i nadále.  A nezapomeňte, že na našem webu najdete i další zajímavé kvízy a testy, které čekají na vyřešení.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text