V nejbližších dnech potkají osudovou lásku tato tři znamení! Nejste to vy, komu přejí hvězdy v partnerských vztazích?

V nejbližších dnech potkají osudovou lásku tato tři znamení! Nejste to vy, komu přejí hvězdy v partnerských vztazích? Foto: New Africa / Shutterstock
Publikováno:
3 min

Léto je právě v plném proudu a všichni si ho chceme naplno užívat. Pro někoho bude toto léto osudovým a zažije nejkrásnější období svého života. Některá znamení zvěrokruhu dokonce v nejbližších dnech potkají osudovou lásku. Zjistěte, jestli právě vy nejste tím šťastlivcem a nepotká vás brzy velká láska!

Každý z nás si jistě chce užít letní slunné dny naplno. Někdo ze všeho nejvíce touží potkat svou spřízněnou duši nebo si užít romantickou dovolenou se svou drahou polovičkou. Některá znamení zvěrokruhu si ale musí dát pozor na různá úskalí i zklamání ve vztahu. A kdo se může těšit na romantické léto se svou osudovou láskou? Tato tři znamení zvěrokruhu čeká v nejbližších dnech největší příval lásky a setkání se spřízněnou duší!

Blíženci 22. 5. – 21. 6.  

Často se pohybujete ve velké společnosti lidí, ať už v práci nebo v okruhu svých přátel. Nemáte tak vůbec problém seznamovat se s novými lidmi a rádi si zaflirtujete s opačným pohlavím. Pravděpodobně už dlouho čekáte na svůj vysněný protějšek, ale zatím se vám smůla lepí na paty. Ze všech známostí nakonec nevzešlo nic dobrého. Nyní máte ale nakročeno skutečně dobře! Už jste možná potkali zajímavý protějšek a vypadá to velmi slibně. Může se z toho totiž vyklubat i dlouhodobý vážný vztah! Nebuďte skeptičtí vůči novému protějšku, všichni nejsou stejní jako se vám dosud zdálo. Buďte otevřeni novému příchodu lásky i nové pozitivní energii. Nyní už to může s vaším vysněným protějškem skutečně klapnout a vy si můžete znovu užívat oboustranné zamilovanosti! 

Buďte otevření pozitivní energii
Buďte otevření pozitivní energii | Zdroj: sun ok / Shutterstock

Váhy 23. 9. – 23. 10. 

Během letních měsíců nemáte nouzi o zajímavé protějšky, neboť se neustále obklopujete různými lidmi. Celé léto bude hodně o seznamování a setkávání, ať už se jedná o přátelské či milostné vztahy. Konečně máte velkou šanci potkat svou osudovou lásku! Dlouho jste nemohli narazit na někoho, kdo by vám ve všech ohledech sedl a s kým byste cítili naprosté souznění. V nejbližších dnech se může objevit ta správná osoba, která jako by byla stvořená přímo pro vás! Mějte oči otevřené a nebojte se poznávat nové lidi, i když jste měli v minulosti zlomené srdce, jinak svou lásku rychle odeženete. Brzy se mezi nimi může objevit vaše osudová láska! Zažijete spolu krásné chvíle a může se z toho vyklubat i vážný vztah. Nebuďte příliš uzavření a nechte průchod nové lásce, která může být i na celý život! 

Vodnář 21. 1. – 20. 2. 

Konečně se můžete zaradovat, protože vám hvězdy začnou přát v lásce! Už dlouho se snažíte najít vhodný protějšek, ale smůla jako by se vám lepila na paty. Konečně se už i vám blýská na lepší časy! Potkáte hned několik zajímavých protějšků a vy budete hodně přemýšlet nad tím, co doopravdy chcete. Naštěstí se před vámi otevře cesta, o níž hned budete vědět, že je ta pravá! Nemusíte mít obavy, ta pravá láska nemine ani vás a už brzy se můžete těšit z přívalu nové energie a lásky. Poznáte osobu, s níž budete mít mnoho společného a společně si užijete krásných letních dnů. Věřte osudu, který přesně ví, co je pro vás to nejlepší a láska vás tentokrát nemine. Rozhodně byste neměli tlačit na pilu, abyste svůj nový objev zase rychle neodradili. Nechte vše plynout a uvidíte, že ta pravá láska přijde sama v tom nejsprávnějším okamžiku! 

Zdroj článku:
Autorský text