Velká nálož štěstí čeká na konci července na tato 3 znamení zvěrokruhu

Velká nálož štěstí čeká na konci července na tato 3 znamení zvěrokruhu Foto: Voyagerix / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Zeptali jsme se tarotových karet, na která znamení zvěrokruhu čeká opravdu pořádná dávka štěstí. Patříte mezi tato znamení? A v jaké oblasti se tohoto štěstí dočkáte? 

Mít štěstí je nádherná věc a neexistuje nejspíš mnoho lidí, kteří by po štěstí netoužili. Je jen na nás, jak s naší dávkou štěstí naložíme. Občas totiž kromě štěstí potřebujeme také pořádnou dávku odvahy a vlastní snahy a ochoty riskovat a na svých snech pracovat. Mezi šťastná znamení se pro druhou polovinu července zařadili lidé ve znamení Štír, Střelec a Kozoroh. Patříte mezi tato znamení? Gratulujeme. Čtěte dále a dozvíte se, jak velké štěstí na vás čeká a jak tyto energie využít co nejlépe. 

Štír (24. 10. – 22. 11.) 

Královna holí  

Obrovské štěstí najdete především uvnitř vás samotných. Do konce července totiž objevíte svoji úžasnou vnitřní sílu, díky které získáte nejen pořádnou dávku odvahy, ale také sebevědomí. Díky tomu se s chutí budete pouštět i do náročnějších úkolů. V práci se vám bude skvěle dařit a vaše vůdčí schopnosti ocení jak kolegové, tak vaši nadřízení. Nesnažte se však prosazovat až příliš. Dejte prostor také svým kolegům a místo poroučení jim zkuste být raději skvělým rádcem a mentorem. Díky tomu si své pracovní štěstí udržíte a získáte také velké uznání. 

Skvěle se vám bude dařit také v soukromém životě. Budete si užívat každou vteřinu, kterou máte před sebou. Svou dobrou náladou nakazíte také své okolí a díky tomu si užijete s kamarády a rodinou spoustu legrace. Právě tyto chvíle se vám ukotví v paměti a budete z nich čerpat energii ještě dlouhou dobu. Nebojte se také vyzkoušet nové aktivity. Štěstí stojí na vaší straně, a tak můžete vyzkoušet třeba i některé adrenalinové zážitky, o kterých již nějakou dobu sníte. 

Dobrá nálada Vám chybět nebude
Dobrá nálada vám chybět nebude | Zdroj: Studio Romantic / Shutterstock

Střelec (23. 11. – 21. 12.) 

Trojka pentaklů 

Největší štěstí na vás čeká především v pracovní oblasti. Budete vystaveni poměrně náročným úkolům, na které si netroufají ani někteří zkušenější kolegové. Tyto úkoly sice budou vypadat velmi náročně i pro vás, ale vy se do nich přesto s chutí a odvahou pustíte. A to se vám naprosto vyplatí. V těchto úkolech se vám totiž skvěle podaří zužitkovat veškeré své dosavadní zkušenosti a znalosti. Nějaké nové vědomosti ještě nejspíš budete muset načerpat, ale toto studium se vám opravdu vyplatí. Dík soustavné práci a maximálnímu úsilí se vám podaří projít touto zkouškou bez větších klopýtnutí a získáte tak nejen obdiv a uznání, ale také finanční odměnu, která výrazně pomůže vašemu rozpočtu. 

Nebojte se ale požádat o pomoc také lidi ve svém okolí. Rodina vám může pomoci s domácími pracemi, a vy tak získáte více času pro práci nebo tolik důležitý odpočinek. V práci zase můžete delegovat jednodušší úkoly na kolegy nebo podřízené. Stejně tak můžete požádat o pomoc a radu kolegy a kamarády, kteří jsou ve svém oboru opravdovými znalci a mohou být pro vaši zkoušku prospěšní.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

Rytíř pohárů 

Pocity štěstí a radosti vám do života přinese osoba, kterou možná již nějakou dobu znáte, ale doposud vám nebyla příliš blízká. Zjistíte, že máte s touto osobou společného více, než jste si mysleli. Tento člověk pro vás bude velkou oporou a bezpečně ve vás otevře témata, která byla prozatím pevně ukryta ve vaší mysli. S tímto člověkem si budete velmi blízcí a budete mít pocit, že jste spřízněné duše a že se jedná o osudový vztah. A nejspíš tomu tak dokonce i bude. 

Pokud v tomto člověku nezískáte přímo životního partnera, můžete získat přítele, kterému budete moci naprosto věřit a stane se vaší velkou oporou. Buďte v komunikaci s tímto člověkem upřímní a dejte mu jasně najevo, jak moc vám na něm záleží a jak moc je pro vás důležitý. 

Zdroj článku:
Autorský text