Mayský horoskop na červenec – lidé narozeni ve znamení Keh budou zmateni, ve znamení Pax výbušní

Mayský horoskop na červenec – lidé narozeni ve znamení Keh budou zmateni, ve znamení Pax výbušní Foto: TLF Images / Shutterstock
Publikováno:
5 min

Staří Mayové patřili k lidem, kteří rozhodně měli světu co předat. Jejich znalost astrologie byla fascinující. Vytvořili svá vlastní znamení a jejich horoskop se většinou plní více než ten, který známe my. Podívejte se, co vás čeká tento červenec.

Tento měsíc bude plný překvapení. Pro někoho lepší, pro někoho se špatným překvapením. Nic se ale neděje jen tak. Pokud zjistíte, že váš červenec nebude ideální, nesmutněte. Bude lépe. Spíše se zaměřte na to, co vás osud chce naučit. Najděte své znamení a zjistěte, jak se vám bude dařit.

Ch´en (2. ledna – 21. ledna)

Snažíte si, pokud možno co nejméně komplikovat život. Někdy se vám to příliš nezdaří. V červenci si všimnete, že se tak děje kvůli vašemu vzorci chování, a začnete se chovat svědomitěji.

Yax (22. ledna - 10. února)

Buďte kreativní. Přestože tento měsíc budete mít pocit, že se vám nic nedaří, pokud se zamyslíte nad tím, co byste chtěli se svým životem udělat, pozitivní změnu zaznamenáte již brzy.

Sak (11. února – 2. března)

Peníze nyní nerozhazujte. Chcete-li někomu pomoci, ujistěte se, že vám bude vděčný a že si vaši pomoc zaslouží. Budete mít smůlu na lidi, kteří vás budou chtít využít, aby se obohatili.

Hlídejte si své peníze
Hlídejte si své peníze | Zdroj: Andrii Yalanskyi/ Shutterstock

Keh (3. března – 22. března)

Můžete být velmi zmateni, co se týče vašeho chování. Jako byste to nebyli vy. Měli byste se zamyslet nad tím, co vás naplňuje, a jít si za svými sny, abyste dosáhli štěstí.

Mak (23. března – 11. dubna)

Hrozí vám, že se přepracujete. Budete tak zapálení do své práce, že budete zapomínat na přestávky. Právě ty jsou pro vaši pohodu důležité. Netahejte si svou práci domů, doma relaxujte.

K´ank´in (12. dubna – 1. května)

Spokojte se s tím, co máte, touha po štěstí a spokojenosti vám zajistí pouze smutek a hněv. Tento měsíc dosáhnete velkých cílů, a přesto budete mít tendenci toužit po něčem lepším.

Muwan (2. května – 21. května)

Vymyslíte skvělý nápad, jak dostat to, po čem toužíte, ať už je to láska, peníze nebo majetek. Držte se více při zemi, uprostřed vaší cesty můžete zjistit, že jste unaveni kvůli nedostatku energie.

Pax (22. května – 10. června)

Na své přátele můžete být rozhněvaní. A to zejména na ty dobré, a to proto, že vás naštvou ti, kterým na vás vůbec nezáleží. Přemýšlejte, kdo je s vámi a kdo proti vám.

Kayab (11. června – 30. června)

Vaše myšlenky vás drží zpět. Stanovte si své cíle a jděte tvrdě za nimi. Jedině tak budete spokojení. Myslete na svou budoucnost. Nebude to budoucnost lidí kolem vás, proto sebou nenechte manipulovat.

Kumk´u (1. července – 20. července)

Než abyste pracovali do úmoru, lepší bude začít se vzdělávat. Bude vás to bavit více a postupem času, jakmile se v něčem značně zlepšíte, vám to otevře nové pracovní možnosti.

Wayeb (21. července – 25. července)

Šetřete slova. Potkáte spoustu lidí, které vaše moudra zajímat nebudou nebo dobře míněnou radu doplněnou o vaši životní zkušenost otočí proti vám. Sdílejte své myšlenky pouze s těmi, kterým můžete důvěřovat.

Šetřete slova
Šetřete slova | Zdroj: Herlanzer/ Shutterstock

Pop (26. července – 14. srpna)

Budete mít pocit, že vám nikdo nerozumí. Není to ale pravda. Pokud se budete stranit všech lidí, kteří s vámi budou chtít mluvit, přijdete o zajímavou a pro vás velmi výhodnou nabídku.

Wo (15. srpna – 3. září)

Můžete mít velký problém se svým egem. Měli byste požádat o pomoc, kdykoli si budete myslet, že si nevystačíte, a ne si neustále dokazovat, že jste lepší než všichni ostatní.

Sip (4. září – 23. září)

Chcete mít v životě konečně klid, ale pokud vás někdo konfrontuje, že se mu vaše chování nelíbí, naštvete se a odejdete, aniž byste řekli svůj názor nebo si dotyčného vyslechli. Zkuste to jinak.

Zotz´ (24. září – 13. října)

Chcete-li změnit práci, podaří se vám najít slibnou nabídku. Vaše schopnost komunikace bude u pohovoru zapotřebí. Tento měsíc také dokážete usměrnit ostatní lidi, aby se nehádali.

Sek (14. října – 2. listopadu)

Pokud vás partner štve, nyní vám bude lézt na nervy mnohem více. Pokud nevyvíjí snahu vás poslouchat, měli byste se s ním rozejít. Také si dejte pozor na falešné přátele.

Xul (3. listopadu – 22. listopadu)

Někdo z vás tahá peníze a vy si to neuvědomujete. Může se jednat o člena rodiny nebo blízkého přítele. Zamyslete se nad tím a zjistěte, kdo to je, než bude příliš pozdě.

Yaxk´in (23. listopadu – 12. prosince)

Jste příliš obětaví. Na jednu stránku je to dobře, ale v tomto měsíci vám to sebere veškerý volný čas, který byste mohli věnovat své relaxaci.

Mol (13. prosince – 1. ledna)

Elektronika vám opravdu nesvědčí, měli byste ji používat méně, abyste předešli bolestem hlavy. Také se můžete stěhovat či jinak razantně změnit svůj dosavadní život.

Zdroj článku:
Autorský text