Velký horoskop štěstí na červenec: Beranům se bude tento měsíc dařit hlavně v lásce, Střelcům prakticky všechno, na co sáhnou

Velký horoskop štěstí na červenec: Beranům se bude tento měsíc dařit hlavně v lásce, Střelcům prakticky všechno, na co sáhnou Foto: NDAB Creativity/ Shutterstock
Publikováno:
5 min

První měsíc letních prázdnin bude pro většinu znamení skutečně pozitivní. Mnoho znamení se může těšit na mimořádné štěstí hned v několika oblastech, jiná znamení by se však měla mít na pozoru.

Léto začalo místy až tropickými teplotami, a i první prázdninový měsíc s sebou přinese hodně slunečných dnů. Podívejte se, které aspekty vašeho života budou zality sluncem a bude se vám v nich mimořádně dařit. Tento měsíc však přinese i hodně smůly, a to hned několika znamením.

Beran (21. března – 19. dubna)

Beranům se bude tento měsíc dařit hlavně v lásce, protože vládce znamení Berana, Mars, se nachází v pátém domě, domě lásky a vztahů. Venuše, planeta lásky, je také v pátém domě, což slibuje, alespoň pokud jde o lásku, skutečně krásné období. Ti z vás, kteří se rozhodli uzavřít v červenci sňatek, skutečně nemohli vybrat lepší období. Těm, kteří již sezdaní jsou nebo jsou v dlouhodobém vztahu, slibuje červenec více vzájemného porozumění.

Býk (20. dubna – 20. května)

Milí Býci, vy se budete doslova koupat ve štěstí v oblastech kariéry a financí. Saturn se totiž nachází v desátém domě kariéry. V druhé půlce měsíce se může dokonce objevit šance na změnu zaměstnání nebo povýšení. Býci, kteří se věnují podnikání, se mohou těšit na finančně vysoce nadprůměrný měsíc, a to díky Jupiteru s Rahuem umístěným ve dvanáctém domě.

Blíženci (21. května – 21. června) 

Blíženci budou mít v červenci štěstí prakticky ve všech oblastech života. Pracovně i finančně se vám bude dařit, ačkoli budete muset vyvinout jisté úsilí. Ale věřte, že se vám vyplatí a štěstěna vám bude nakloněna. V rodinných, přátelských i partnerských vztazích zavládne klid a harmonie a zlepšení zaznamenáte i po zdravotní stránce.

Blížencům se bude dařit ve všech směrech
Blížencům se bude dařit ve všech směrech | Zdroj: Halay Alex / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července) 

Od Raků se bohužel v červenci štěstěna odvrací. Pracovně bude tento měsíc poměrně náročný a klid nebudete mít ani doma. Navíc se přidají zdravotní problémy starších členů rodiny, které budete muset řešit.

Lev (23. července – 22. srpna)

Milí Lvi, musíme říci, že takto pracovně úspěšný měsíc, jako bude tento červenec, se skutečně jen tak nevidí. Ponese to s sebou také značné zisky a ani osobně či zdravotně nezaznamenáte sebemenší problém.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pro Panny nebude červenec nijak výrazně šťastný, nutno však podotknout že nebudete mít ani smůlu. Všechny aspekty života budou bez výrazných změn či výkyvů, a zpětně tak budete moci červenec označit za nevýrazně průměrný.

Váhy (23. září – 22. října)

Váhy si mohou v červenci všimnout, že je štěstěna v jejich případě poněkud přelétavá. Prakticky ve všech oblastech zaznamenáte jak období štěstí, tak i pekelné smůly. Snažte se nenechat rozhodit a vytrvejte ve svém úsilí.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Zatímco v oblasti kariéry a financí budou vaše výsledky průměrné, co se týče zdraví, zaznamenáte pozitivní změny, a to hlavně díky přítomnosti Rahu v šestém domě. Tím se však vaše štěstěna vyčerpá a v ostatních oblastech života vás již výrazné štěstí nečeká. Červenec bude tedy spíše podprůměrný.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince) 

Střelcům se bude dařit prakticky všechno, na co sáhnou. Největší štěstí však budete mít v oblasti financí a pracovních činností obecně. Je možné, že vás potká i zajímavá zahraniční pracovní cesta a/nebo povýšení.

Střelci budou mít štěstí ve všem
Střelci budou mít štěstí ve všem | Zdroj: Roman Samborskyi/ Shutterstock

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V práci bude červenec spíše slabším průměrem, ačkoli peněz přibude, bohužel se vám zvýší i výdaje, takže o velkém štěstí ve finanční oblasti nemůže být řeč. Zdravotně nebude červenec také žádná výhra a co se týče vztahů, štěstěna vás nechá na holičkách. Můžete se jen snažit, aby množství zbytečných hádek nevedlo k ukončení vztahu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Červenec bude velmi příznivý po zdravotní stránce. V oblasti financí byste měli být spíše opatrní, protože štěstěna vám krýt záda nebude, proto neriskujte. Rodinné i přátelské vztahy budou poněkud napjaté, nepouštějte se do zbytečných hádek či diskuzí.

Ryby (19. února – 20. března)

Obecně zaznamenáte spíše odliv štěstí, a to bohužel úplně ve všem. Extrémně opatrní byste měli být v oblastech financí a zdraví. Rozhodně se v červenci nepouštějte do žádných rizikových činností a investic.