Otestujte si v tomhle IQ testu, kam až sahají hranice vašich matematických a pozorovacích schopností

Otestujte si v tomhle IQ testu, kam až sahají hranice vašich matematických a pozorovacích schopností Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

Dnes tu pro vás máme test, který opravdu důkladně prověří vaše schopnosti. Skrývá se v něm totiž pár malých detailů, které mohou ovlivnit finální výsledek. Necháte se zmást, nebo nad tím zvítězíte?

Před vámi je úkol, který si vyžaduje pečlivost a pozornost. Na obrázku můžete vidět domečky, sněhuláky a lampy. Vašim úkolem bude přijít na výsledek, který je skryt za otazníkem. Na první pohled vám to možná nepřijde tak náročné, ale věřte, že stačí malá chybička a celý výsledek bude špatně. Zadívejte se na obrázek opravdu pořádně. Jedině tak máte šanci přijít na skryté číslo. Na konci článku najdete správný výsledek. Využijte ho ale pouze ke kontrole nebo v případě, že budete v koncích.

Odhalte skryté číslo

Odhalte číslo skryté za otazníkem.
Odhalte číslo skryté za otazníkem | Zdroj: Shutterstock

Tak jak se vám zadařilo? Dokázali jste odhalit skryté číslo? Pokud ano, a nenechali jste se zmást, srdečně vám gratulujeme. Je vidět, že jste byli opravdu pečliví, a za to jste byli odměněni. Nebyl to zrovna jednoduchý test, a proto, pokud se vám nepodařilo vypočítat správný výsledek, nesmutněte. Až uvidíte výsledek, možná vám naskočí, kde jste udělali chybu. A pokud ne, zkuste se sem za čas vrátit a zkusit si to znovu.

 

Níže se můžete podívat na správný výsledek.

Správný výsledek

Správný výsledek obrázkové rovnice je 145.
Správný výsledek obrázkové rovnice je 145 | Zdroj: Shutterstock

Pokud se vám dnešní výzva líbila, podělte se o ni se svými přáteli či rodinou. Uvidíte, jestli jsou pozorní, nebo se nechají zmást. Navíc tím posílí paměť a soustředění. Jestli vás tato hádanka nenadchla, určitě se podívejte na naše stránky. Najdete tam mnoho dalších IQ testů, kvízů nebo třeba hledání rozdílů. Věříme, že si zde najdete to, co vám sedne.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text