Většina lidí zvládne tento IQ test do 40 vteřin

Většina lidí zvládne tento IQ test do 40 vteřin Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

IQ testy, ve kterých se snažíte přijít na skryté číslo, mohou být jednoduché, ale i velice náročné, jde-li o složitější rovnice. My vás dnes od složitých počtů ušetříme a přinášíme jednodušší test na čas. Věříme, že budete úspěšní.

Vaším dnešním úkolem bude odhalit číslo, které skrývá seno. Na první pohled se vám to může zdát velice jednoduché, ale pamatujte, že pokud se nechcete nechat zahanbit, musíte úkol splnit do 40 vteřin. Tento úkol není jen o logice, ale také o schopnosti udržet si chladnou hlavu a zvládat tlak časového limitu. Věříme, že nebudete nad ničím tápat a úkol hravě zvládnete včas. Připravte si tedy časomíru a můžete se do toho pustit.

Odhalte skryté číslo

Odhalte číslo skryté za otazníkem.
Odhalte číslo skryté za otazníkem | Zdroj: Shutterstock

Podařilo se? A zvládli jste to včas? Pokud ano, gratulujeme vám ke skvělému výkonu! Nenechali jste se zahanbit. Jestli jste úkol splnili, ale bohužel ne v časovém limitu, nemusíte být vůbec zklamaní. To, že jste přišli na správný výsledek, je nejdůležitější. Pokud má člověk klid, zvládne většinu úkolů hravě. Pokud je ale něco časově omezeno, pak začíná stresovat a výsledek může být úplně špatně. Vše se dá naštěstí natrénovat.

Teď je ten čas, kdy si můžete zkontrolovat váš výsledek.

Správný výsledek

Číslo skryté za otazníkem je 10.
Číslo skryté za otazníkem je 10. | Zdroj: Shutterstock

Pokud se vám dnešní IQ test líbil, určitě se nezapomeňte pochlubit vašim přátelům. Zkuste také otestovat jejich IQ. Možná budete překvapeni. Tato výzva je skvělým tréninkem pro kognitivní funkce. Tím, že se budete společně snažit dosáhnout co nejlepšího výsledku, posílíte svou schopnost pracovat pod tlakem. A nezapomeňte, že na našem webu najdete další zajímavé kvízy a úkoly, které vás budou bavit.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text