Odhalte skryté číslo v matematickém IQ testu

Odhalte skryté číslo v matematickém IQ testu Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

V tomto článku se zaměříme na další matematický IQ test, ve kterém budeme počítat ovocnou kombinaci. Tento test vyžaduje nejen správné matematické úsudky, ale i schopnost logicky rozebrat všechna čísla a přijít na skrytou hodnotu.

Vaším úkolem bude přijít na to, jaké číslo patří k jakému ovoci a následně odhalit skryté číslo. K vyřešení tohoto úkolu si dejte dostatek času a pečlivě se podívejte, jak jsou mezi sebou jednotlivé druhy ovoce propojeny. Pamatujte, že klíčem k úspěchu je logické myšlení a důkladné zkoumání jednotlivých prvků. Možná to bude chvíli trvat a možná spojitost objevíte během pár vteřin. Tak či tak, držíme vám pěsti.

Odhalte skryté číslo

Odhalte číslo skryté za otazníkem.
Odhalte číslo skryté za otazníkem | Zdroj: Shutterstock

Tak jak jste zvládli tuto zapeklitou hádanku? Pokud jste našli skryté číslo, pak si zasloužíte velkou gratulaci! Očividně jste už v těchto úkolem pokročilí. Pokud se vám to tentokrát nepovedlo, nezoufejte. Tyto úkoly jsou navrženy tak, aby vás motivovaly a posunuly vaše logické schopnosti na novou úroveň. Takže nezapomeňte, že každá výzva je příležitostí ke zlepšení vašich kognitivních funkcí.

Níže se můžete podívat na správný výsledek.

Správný výsledek

Správný výsledek ovocné kombinace je 96.
Správný výsledek ovocné kombinace je 96 | Zdroj: Shutterstock

Teď, když jste úspěšně zdolali matematický IQ test, podělte se o něj s přáteli. Podobné kvízy mají skvělý vliv na podporu kognitivních funkcí. Procvičováním paměti a soustředění posilujete schopnosti vašeho mozku a udržujete jej v kondici. A nezapomeňte si vyzkoušet i další zajímavé kvízy a hádanky na našem webu.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text