Jahody, třešně, pomeranče: Zjistěte, jaké číslo se skrývá za otazníkem do 50 vteřin

Jahody, třešně, pomeranče: Zjistěte, jaké číslo se skrývá za otazníkem do 50 vteřin Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

Vítejte v úžasném matematickém IQ testu plném ovoce. Pokud nás sledujete, jistě vám jsou tyto testy známé. A pokud ne, vítejte! Dnes se pokusíte přijít na skryté číslo.

Před sebou uvidíte obrázek s několika druhy ovoce a čísly. Pozorně se zaměřte na všechny objekty na obrázku a rozluštěte jejich propojení. Tím byste měli přijít na to, jaké číslo skrývá půlka pomeranče. To by ale bylo celkem jednoduché, nemyslíte? Proto dostanete časový limit. Jen ti nejlepší totiž odhalí skryté číslo do 50 vteřin. Troufnete si taky? V tom případě si připravte časomíru a jděte na věc. Držíme vám pěsti.

Odhalte skryté číslo

Odhalte, jaké číslo skrývá půlka jednoho pomeranče.
Odhalte, jaké číslo skrývá půlka jednoho pomeranče | Zdroj: Shutterstock

Dokázali jste vyřešit tuto zapeklitou hádanku? Pokud vám skryté číslo uniklo, nezoufejte. Není to důvod ke zklamání. Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se. Pokud jste ale přišli na správný výsledek, blahopřejeme! Potlesk si zasloužíte, pokud jste to stihli do 50 vteřin. Prokázali jste, že vám podobné úkoly nedělají žádný problém. Faktem je, že každým dalším úkolem se naše schopnosti zlepšují. Proto neusněte na vavřínech a procvičujte pravidelně.

Nyní se můžete podívat na správný výsledek.

Správný výsledek

Půlka pomeranče má číslo 4.
Půlka pomeranče má číslo 4 | Zdroj: Shutterstock

Sdílejte tento matematický IQ test mezi svými přáteli a rodinou. Podobné úkoly mají vynikající vliv na podporu kognitivních funkcí a oddalují stárnutí mozku. A nezapomeňte navštívit náš web, kde najdete další fascinující kvízy a úkoly pro rozvoj vašeho myšlení.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text