Technologická rovnice: Dopočítejte se správného výsledku do jedné minuty

Technologická rovnice: Dopočítejte se správného výsledku do jedné minuty Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

Matematický IQ test je forma psychologického testu, který se zaměřuje na hodnocení matematických schopností a logického myšlení jednotlivce. Cílem testu je zjistit, jak dobře jedinec zvládá různé matematické problémy, úlohy nebo hádanky. Dnes tu pro vás jeden takový úkol máme.

Před vámi je matematický IQ test, který vyžaduje vaši plnou pozornost. Musíte pečlivě prozkoumat všechna čísla na obrázku a logicky je rozebrat tak, abyste odhalili skryté číslo. Úkol je náročný, ale nezoufejte. Pro někoho jsou tyto testy úplná hračka, někdo nad nimi nějakou chvíli stráví. My vám dnes dáváme časový limit 60 vteřin. Dokážete přijít na výsledek včas? Ověřte svoje schopnosti právě teď.

Odhalte skryté číslo

Odhalte číslo, které skrývá otazník.
Odhalte číslo, které skrývá otazník | Zdroj: Shutterstock

Povedlo se vám přijít na správný výsledek? Není důvod ke zklamání, pokud se vám nepodařilo najít skryté číslo. Podobné výzvy mohou být pro spoustu lidí náročné a vyžadují čas a trénink. Jestliže jste však našli správné řešení, gratulujeme! V případě, že jste to stihli do jedné minuty, můžete si zatleskat. Tímto výkonem se většina lidí pyšnit nemůže. Je vidět, že vaše logické myšlení a pozorovací schopnosti jsou na velice dobré úrovni.

Teď si zkontrolujte, zda je váš výsledek opravdu správný.

Správný výsledek

Číslo, které ukrýval otazník, je 15.
Číslo, které ukrýval otazník, je 15 | Zdroj: Shutterstock

Sdílejte tento matematický IQ test s přáteli a rodinou, protože podobné úkoly mají výborný vliv na podporu kognitivních funkcí a oddalují stárnutí mozku. Trénink mysli posiluje paměť, soustředění a rozvíjí logické myšlení. Pokud máte rádi podobné úkoly, jako byl tento, určitě se podívejte na naše stránky. Najdete zde mnoho dalších hádanek a IQ testů.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text