Ovocná rychlovka: Dokážete přijít na skryté číslo do jedné minuty?

Ovocná rychlovka: Dokážete přijít na skryté číslo do jedné minuty? Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

Máme tu pro vás další ovocnou rychlovku. Jedná se o jednodušší IQ test, ale my vám jej trochu znepříjemníme. Jen ti nejlepší totiž zvládnou dnešní hádanku vyřešit do jedné minuty. Zařadíte se mezi ně?

Vaším úkolem bude přijít na číslo, které skrývá citron. Abyste úspěšně vyřešili tento matematický IQ test, musíte si pečlivě prohlédnout všechna čísla a odhalit mezi nimi spojitost. Je nezbytné věnovat pozornost všem druhům ovoce a odhalit, jaká čísla skrývají. Dívejte se opravdu pořádně, protože někdy stačí malá chybička a celý výsledek vám vyjde špatně. Pokud byste hodně tápali, najdete na konci článku správný výsledek. Ale nevzdávejte se bez boje.

Odhalte skryté číslo

Odhalte číslo skryté za otazníkem.
Odhalte číslo skryté za otazníkem | Zdroj: Shutterstock

Tak jak se vám zadařilo? Pokud jste odhalili skryté číslo, pak vám srdečně gratulujeme. A pokud jste to stihli do 60 vteřin, pak si můžete zatleskat. Jste opravdový profíci. Tento úkol nebyl jednoduchý a vy jste prokázali svou schopnost logického myšlení a dedukce. Pokud se vám dnes nedařilo, nezoufejte. Není to důvod ke zklamání. Důležité je, že jste se pokusili a získali cenné zkušenosti.

Nyní se podívejte na správný výsledek.

Správný výsledek

Citron skrývá číslo 9.
Citron skrývá číslo 9 | Zdroj: Shutterstock

Pokud se vám dnešní výzva líbila, podělte se o ni i s vaší rodinou a přáteli. Sami si ověříte, jak jsou na tom s podobnými aktivitami oni. Třeba vás jejich inteligence překvapí. Navíc si užijete spoustu zábavy. Trénink paměti je velice důležitý pro náš mozek. Ten časem ochabuje a pravidelným cvičením jej udržíte v kondici co nejdéle. Proto si nezapomeňte projít náš web, na kterém najdete několik dalších logických hádanek a testů.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text