Velká předpověď na následující dny: Blížence čeká nová energie, Panny se budou věnovat studiu a Ryby musí být obezřetné

Velká předpověď na následující dny: Blížence čeká nová energie, Panny se budou věnovat studiu a Ryby musí být obezřetné Foto: PopTika / Shutterstock
Publikováno:
4 min

Zajímá vás, co se na vás v následujících dnech chystá? Chcete vědět, na co se můžete těšit a na co si dát naopak pozor? Potom jste tady správně. Tarotové karty nám prozradily, co vás v následujících dnech čeká. 

Tarotové karty patří mezi nejupřímnější výklady budoucnosti. Někdy nás mohou uklidnit a potěšit nás, ale jindy nás zase nepříjemně varují před možnými riziky, které nás v budoucnosti čekají. Díky této upřímnosti se ale můžeme na nadcházející události připravit a pracovat na nich, abychom minimalizovali jejich nepříjemný dopad, nebo dokonce otočit štěstí opět na svou stranu. Co čeká v těchto dnech právě na vás? 

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

Čtverka mečů 

V následujících dnech bude velmi důležité, abyste sami sobě dopřáli dostatek času pro odpočinek a regeneraci. Netlačte na sebe. Máte nárok stáhnout se na nějakou dobu do ústraní a soustředit se více na sebe. Máte za sebou náročné období a odpočinek potřebujete. 

Býk (21. 4. – 21. 5.) 

Dvojka holí 

Již velmi brzo se setkáte s člověkem, který vám bude velkou oporou. Nemusí se nutně jednat o životního partnera. Těšit se můžete spíše na nového kamaráda nebo obchodního partnera. Tento člověk vám pomůže rozšířit vaše obzory a dosáhnout cílů, o kterých již dlouhou dobu sníte. 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) 

Síla 

Čeká vás velmi krásné období, kdy budete sebevědomí, silní a ochotní udělat pro své sny maximum. Vaše okolí s vámi sice nebude možná vždy souhlasit, ale vy si i přesto dokážete stát za svým. Využijte této energie a pracujte na tom, čeho jste se třeba dříve báli. 

Blíženci budete seběvědomí. Využíjte toho!
Blíženci budete seběvědomí. Využíjte toho! | Zdroj: loreanto / Shutterstock

Rak (22. 6.  – 22. 7.) 

Velekněžka 

V následujících dnech pocítíte velkou potřebu zaměřit se více na sebe a na své pocity a emoce. Začnete poslouchat svou intuici a respektovat své potřeby. Nenechejte se odradit od svých záměrů a dopřejte si pro sebe tolik času, kolik jen potřebuje. Dobře vám udělá také meditace a procházky v přírodě. 

Lev (23. 7. – 22. 8.) 

Devítka pohárů 

Čeká na vás velmi krásné období, kdy se budete cítit velmi šťastní a naplnění. Budete mít všeho dostatek a dařit se vám bude ve všech životních oblastech. Díky tomu si můžete vychutnat klidné období a pročistit si hlavu. 

Panna (23. 8. – 22. 9.) 

Páže pentaklů 

Blíží se k vám dny, které pro vás mohou být velmi prospěšné. Věnujte se studiu a zjišťování informací, díky kterým se můžete profesně posunout. Vaše kreativní nápady můžete také využít pro vlastní podnikání. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.) 

Královna pentaklů 

Cítit dobře se budete především na výletech v přírodě a také doma a na své zahrádce. Tyto aktivity vás zaplaví klidem a radostí. Budete pečovat nejen o přírodu, ale také o svou lásku a rodinu. 

Štír (24. 10. – 22. 11.) 

Hvězda 

Čeká vás velmi krásné období, během kterého se budete cítit velmi přitažlivě a krásně. A stejně vás bude vnímat i vaše okolí. Využijte této energie a vydejte se někam do společnosti. Léto nahrává společenským akcím. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.) 

Čtverka holí 

Začínáte být ze všeho unavení a potřebujete si odpočinout. Věnujte se aktivitám, které vám dělají radost a pomohou vám pročistit si hlavu a pořádně si odpočinout. 

Střelci dopřejte si odpočinek
Střelci dopřejte si odpočinek | Zdroj: New Africa / Shutterstock

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

Kolo štěstí 

V poslední době se vám nejspíš příliš nedařilo. Tomu je ale konec. Čekají na vás velmi příjemné a možná i nečekané změny, díky kterým se obrátí váš život zase na ten správný směr. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) 

Devítka pentaklů 

Blíží se dosažení vašich cílů. To, na čem již delší dobu pracujete, konečně ponese první plody úspěchu. A vaše snaha bude opravdu sladce odměněna. Nezapomeňte na oslavu s lidmi, kteří vám na vaší cestě pomáhali. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 

Rytíř mečů 

Dejte si velký pozor na konflikt s osobou, která vám byla velmi blízká. Tento člověk to s vámi nemyslí ani zdaleka tak dobře, jako jste si doposud mysleli. 

Zdroj článku:
Autorský text